Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
REGIONALNA PRODUKCIJA

Zamršen scenarij seriju čini posebnom! Glavni glumac Igor Đorđević je i scenarist, a 'Bunar' gledajte na PLAY...

Doza mistike, nadrealni elementi i uzbudljiva radnja, ono je zbog čega nikako ne smijete propustiti novu regionalnu hit seriju - 'Bunar'

RTL.hr/ 21.1.2023. u 14:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Likovi su mi jako važni i čini mi se da sam njima posvetio najviše vremena. Tijekom procesa snimanja shvatio sam da likovi uzrokuju događaje, a ne događaji likove, rekao je Igor Đorđević u intervjuu za Superstar TV kada je objašnjavao zamršenu radnju serije iza koje stoji. Naime, on je taj koji je osmislio scenarij, a nosi i glavnu ulogu, profesora Radomira koji u četrdesetima doživljava najveću prekretnicu u životu. Kako je sam rekao, tu je, ali zapravo nije nigdje i to je ono što ga dovodi u središte turbulentne radnje koja se odvija u njegovom rodnom selu u Srbiji.

"Kao glumac imate mnogo, da se tako izrazim - filtera, da bi izrazili svoju kreativnost. Od teksta, kolektiva, preko redatelja koji vas usmjerava. Dok je pisanje sam izvor kreativnosti. To mi je uvijek malo nedostajalo, ta neusmjeravana i neomeđena mašta i vještina. Pisanje je uvek bila moja strast, još od studentskih dana", rekao je nedavno Igor, koji je napokon dobio tu šansu. Smatrao je kako serija 'Bunar' neće doseći onu popularnost mainstreama jer se bavi nekonvecionalnim temama, ali dogodilo se upravo suprotno - ocjena kritičara i publike je odlična, a seriju možete pogledati na PLAY Premium.

'Bunar' je mjesto gdje se čuva voda, a voda znači život. Bunar je drama egzistencijalizma. Potraga za smislom. Za odgovorom zašto zapravo postojimo na ovom svjetu. Glavni junak, profesor filozofije, Radomir Pavlović (Igor Đorđević) traži upravo to, smisao. On je na vrhuncu svoje moći kada krene na taj put, dovoljno mlad, a opet nedovoljno star da razumije sve što će ga na tom putu snaći. Otuđen od svega, čak i iz svoje Šumadije iz koje potiče i gde je centralno mjesto radnje ili bar tako misli. Radomir ima 45 godina i ima osjećaj da se nalazi - nigdje. Sve je i ništa nije. Na početku ga vidimo kao omiljenog u medijima, pisca kultne knjige, ali jedan događaj mijenja sve i sve se to ruši preko noći. Zbog saznanja koje mu je obznanila obitelj tijekom ručka, mijenja ploču i vraća se u rodno selo gdje mu se događaju čudne stvari, kako njemu tako i svima oko njega... Što je realnost, a što Radomirove halucinacije? Ovo će pitanje biti postavljeno i u njegovoj glavi, kao i u glavama mještana i policije. Serija u 11 epizoda ima nevjerojatne obrate, a publika se ne može odvojiti od njih.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
STRASTI ORIJENTA

Nemoguće ljubavne priče i šokantne obiteljske drame - ovo su turske serije koje su nas osvojile

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba