Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
DRUGA SEZONA

‘Zašto žene ubijaju’: Intrigantni likovi koji će vas uvući u svoj misteriozni svijet već od prve epizode!

Novi likovi s novim pričama o izdaji koje će dovesti do opakih situacija...

Image
Foto: PLAY
PLAY/ 4.10.2022. u 15:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kao i u prvoj sezoni serije 'Zašto žene ubijaju', fokus druge sezone također je na ženskim likovima. Alma (Alison Tolman) i Rita (Lana Parilla), kao i ostali glavni likovi, poput kćeri Carlosa Castilla, Catherine Castillo (Veronica Falcon) ili Dee Fillcot, detaljno su opisani, njihove želje, strahovi i motivi prikazani su vrlo slikovito i duboko. Kreator serije vješto barata dobro poznatim klišejima ženske psihe, a budući da je glavni naglasak na ženskim likovima, muški akteri “pate” od nedostatka dubine i pomalo su “gurnuti” u stranu.

Alma Fillcot

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/0fc21388-3d84-11ed-823e-5658505ecc23/original

Alma Fillcot (Alison Tolman) žena je omiljenog veterinara Betrama Fillcona (Nick Frost). Ona je obična domaćica srednje klase; neugledna, vrijedna, nikada ne traži puno od života jer smatra da zbog svoje jednostavnosti i ne zaslužuje više. Divi se otmjenim i lijepim ženama elitnog kluba bogatih besposlenih domaćica The Garden Club.  Potajno se ipak nada postati dio tog kluba jer vjeruje da je njezin vrt izuzetan. Idol i uzor joj je otmjena i veličanstvena, ali zla i nemilosrdna predsjednica Garden kluba Rita Castillo (Lana Parilla). Spletom okolnosti, Alma saznaje za neobičan “hobi” svog supruga, što je dovodi do šoka i novih frustracija života provedenog u nevidljivosti. S tim saznanjem, Almina dobrota i jednostavnost nestaju, a zamjenjuje ih očajna želja za pažnjom i popularnosti. Zbog svih godina provedenih u običnom, bezbojnom i dosadnom životu, zanemarivana od strane svijeta, Alma smatra kako je došao red da da izađe iz zone sivila. Ali Almina će preobrazba imati svoju cijenu.

Rita Castillo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/324f8e76-43bf-11ed-a442-56de86851a7c/original

Lijepa i otmjena Rita Castillo (Lana Parilla) supruga je multimilijunaša Carla Castilla. Privatno, daleko od glamura i očiju javnosti, Rita, pored lažnog imena, krije i mračnu tajnu iz prošlosti. A krije i mladog ljubavnika, glumca i žigola Scootera Polarskog (Matthew Daddario). Očajnički se želi riješiti svog supruga, ali ne želi izgubiti i njegovo bogatstvo. Kao ni ostatak svijeta, ni Rita ne zamjećuje Almu s kojom se upoznavala više puta. No Alma će skovati plan kako bi se to zauvijek promijenilo.

Dee Fillcot

Upravo se čita

Image
KATIJIN SPECIJALITET

Recept za dubrovačku tortu iz 16. stoljeća: Nekoliko sastojaka, bez brašna, a slasna

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/1df9dff6-43c1-11ed-a155-2255b557e401/original

Dee Fillcot (B.K. Cannon), Almina je kći koja radi kao konobarica u lokalnoj zalogajnici. Iako samozatajna, Dee može biti itekako ranjiva pod emocionalnim oklopom i smatra da je njezina nedopuštena veza s tajnim ljubavnikom istovremeno uzbudljiva i ponižavajuća.

Catherine Castillo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/83bb2c3a-43be-11ed-9c8a-dafa9ad1b218/original

Catherine (Veronica Falcón) je kći multimilijunaša Carla Castilla. Pristojna i poštena Catherine, mrzi očevu prelijepu ženu Ritu i vraća se u grad nakon misteriozne nesreće, tražeći način kako bi je uništila.

Bertram Fillcot

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/fa903224-43be-11ed-b3c5-fae6874f3053/original

Almin suprug, veterinar Bertram Fillcot, uvijek ljubazan i dobro raspoložen, ima tajni hobi, mračniji nego što njegova vesela priroda dopušta.

Scooter Polarsky

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/6dc5443a-43c1-11ed-bcb5-7a4692d0c91b/original

Lik Scootera Polarskog po samoj prirodi može biti prilično jednodimenzionalan, ali opet, pokraj nagona za samoodržanjem, što uglavnom podrazumijeva pažnju starijih, bogatih gospođa, on i dalje ima dobro srce.

Vern Loomis

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/9136b47a-43c2-11ed-86d6-fae6874f3053/original

Pokraj spomenuta dva muška karaktera, postoji još jedan kome je dato malo više vremena i pažnje u razradi. To je lik privatnog detektiva Verna Loomisa  (Jordane Christie) koji je i jedini pozitivan muški lik u cijeloj priči.

Drugu sezonu hit-serije 'Zašto žene ubijaju' gledajte odmah na PLAY Premiumu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
REGIONALNA PREMIJERA

'Tajkun': Vrhunsko ostvarenje regionalne produkcije gledajte ekskluzivno na PLAY Premiumu!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba