VOYO

Zimsko izdanje reality showa 'Bivši na plaži: Vrhunac ljubavi' – koga će ugrijati stara, a koga nova ljubav?

Uzbudljivo zimsko izdanje reality showa Bivši na plaži: Vrhunac ljubavi" možete pratiti na novom, još boljem PLAY Premiumu!

RTL.hr
21.12.2022 11:15

Kada pomislite na dating reality show, prvo vam na pamet padnu atraktivni samci koji svoje ljubavne početke traže s drugim atraktivnim samcima, a cijelo to vrijeme provode u raskošnim vilama na egzotičnim otocima, u krajevima kojima dominiraju sunce, ljeto i morske plaže? Može i drugačije. Produkcijski tim popularnog reality showa Bivši na plaži" odlučio je malo promijeniti okruženje. Posebno zimsko izdanje reality showa Bivši na plaži: Vrhunac ljubavi " smješten je u pravu snježnu zimsku idilu, na planinu Queenstown, na Novom Zelandu.

Ovaj iznenađujuć, zabavan i uvijek napet reality show možete pratiti na novom PLAY Premiumu .

U ovoj novoj sezoni stiže nam 10 internacionalnih reality zvijezda u potrazi za novom ljubavi, pa makar to bila i stara ljubav. Drugim riječima, kandidatima showa uskoro će se pridružiti bivši partneri koji žele novu šansu sa svojom starom ljubavi ili jednostavno žele shvatiti što je s njihovom vezom pošlo po zlu. U ovoj reality snježnoj bajci između nekih će se kandidata odmah stvoriti povezanost, no mnogi će biti opterećeni zbog povratka bivših s kojima dolaze mnogi neriješeni repovi iz prošlosti. Dramatični susreti i snažne emocije između novih i starih ljubavi pretvorit će se u pravi vrtlog strasti o čijem će se raspletu još dugo pričati. Hoće li pronaći novu ljubav? Ili će se pomiriti sa svojim bivšima? Jedno je sigurno – bit će sve samo ne dosadno. No, za početak, upoznajmo kandidate.

U četvrtoj, zimskoj sezoni Bivši na plaži: Vrhunac ljubavi " s nama je Amerikanka Allie poznata TV gledateljima po humorističnoj seriji The Naked Brothers Band". Tu je i Britanac Callum, koji je radio kao model, pojavio se u realityju Ibiza Weekender", a sada će testirati svoj britanski šarm u novim ljubavnim osvajanjima ispred kamera. U planine Novog Zelanda stiže i Daniel iz Kanade, a gledateljima je poznat iz reality showa The Bachelorette", a gledali smo ga u reality serijalu Bachelor in Paradise". Iz Sjedinjenih Američkih Država stiže Adore (pravim imenom Danny Noriega) poznata je iz RuPaul Drag Race, natjecala se i u American Idolu, a poznata je i na Instagramu jer je prati 2,1 milijun ljudi. Društvo će im raditi i Britanka Georgia, koja je svoju srodnu dušu tražila u četvrtoj sezoni reality showa Otok ljubavi: UK".

Ravno iz Kalifornije stigla je i La Demi, koja se proslavila sudjelovanjem u reality showu Glam Masters" u kojoj se u svojim vještinama natječu make-up umjetnici. Ljubav u planinama Novog Zelanda želi pronaći i Marlon iz Dallasa, koji je obožavateljice stekao u još jednom MTV-jevom realityju The Real World". Iz Sjedinjenih Država stiže i Nicole, koja je prvo reality iskustvo već stekla u popularnom The Challenge". Još jedan sudionik koji je led probio sudjelovanjem u showu American Idol je Ryan iz Michigana, a iz Sjedinjenih Država stiže i Tyranny, koja je nelagodu pred kamerama svladala u reality showu Are You The One?". Na samom početku ove sezone stižu nam dva bivša – Todd i Trenton – no hoće li se njihova želja da obnove staru romancu pokazati kao dobra ideja, to ćemo tek vidjeti.

Uzbudljivo zimsko izdanje reality showa Bivši na plaži: Vrhunac ljubavi" možete pratiti na novom, još boljem PLAY Premiumu!