Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NE PROPUSTITE

'Život na vagi: Izazivači' – Lara, Lea, Jure i Boris prvi izazov nisu prošli, no Sanja Žuljević za njih ima tajni plan!

Posebno izdanje showa 'Život na vagi' pratite petkom ekskluzivno na PLAY Premiumu.

Image
Foto: RTL
PLAY/ 28.9.2022. u 16:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Četiri kandidata koja nisu uspjela proći prvi izazov, Lara, Lea, Jure i Boris, imali su emocionalni oproštaj, a nakon ljutnje i razočaranja na putu prema kući dočekalo ih je iznenađenje. Kombi s kandidatima presrela je trenerica Sanja Žuljević, poznata po svojem 'tough love' pristupu te im objasnila da nisu izbačeni zato što su bili najslabije karike, već zato što su prepoznati kao potencijalni Izazivači. „Ove godine sam dio najvećeg iznenađenja koje je 'Život na vagi' pripremio. Bit ću vaša osobna trenerica, a kad završim s vama vraćate sa nazad u glavnu kuću kao borci za glavnu nagradu!“, otkrila im je Sanja, a kandidati su počeli vrištati od sreće.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/23fd8830-3f0c-11ed-9bb4-56e546bb8a25/original

Njezin tajni zadatak je da ih pripremi za povratak u glavnu kuću kada ostali kandidati to najmanje očekuju. Sanja ih odvodi na tajnu lokaciju, u Sinj. Tamo ih očekuje prvo vaganje i suočavanje s brojkom na vagi, ali i prvi trening koji će pokazati od čega su naši kandidati sazdani.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/e0bb8ebe-3f0b-11ed-bbac-56e546bb8a25/original

Tko će biti vođa tima Izazivača, a tko najslabija karika, pogledajte u posebnom izdanju showa 'Život na vagi: Izazivači', besplatno na PLAYU. Nove napore i pothvate Izazivača pratite petkom, ekskluzivno na PLAY Premiumu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PLAY PREMIUM

NOVA I JOŠ UZBUDLJIVIJA SEZONA! Jeste li spremni za nastavak hit serije 'Skrivena istina'?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba