Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NOVA DRAMSKA SERIJA

Anja Matković o ulozi u seriji 'Pogrešan čovjek': 'Uvijek dobivam uloge patnica tako da je ovo potpuno novo za mene'

S Anjom smo razgovarali o tome koja je njezina uloga u seriji, ima li kakvih sličnosti s likom Marine koji igra te što gledatelji mogu očekivati od serije 'Pogrešan čovjek'

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 12.9.2018. u 12:12
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glumicu Anju Matković publika je već upoznala u nagrađivanim serijama 'Novine' i 'Počivali u miru', a svoju uspješnu karijeru nastavlja u dramskoj seriji 'Pogrešan čovjek' koja će se od 16. rujna prikazivati na RTL-u. 

S Anjom smo razgovarali o tome kako je i zašto odlučila postati glumica, koja je njezina uloga u seriji, ima li kakvih sličnosti s likom Marine koji igra te, naravno, da nam otkrije neke detalje sa seta koje kamera nije snimila. 

U dramskoj seriji 'Pogrešan čovjek' tumačite prijateljicu glavnog lika, kakva je uloga?

Da, ja sam Marina, najbolja prijateljica Lee Kalember, odnosno Ivane Roščić. Imali smo probe, još zimus, i nekako instinktivno u razgovoru s Jelenom, kreativnom producenticom, došli smo do spoznaje kako bi to trebalo izgledati. 

Marina je vesela, pozitiva, blago naivna, vjeruje u život. S druge strane, otvara se emotivna priča. Trenutačno snimamo u Beogradu, svašta se događa, puno zapleta, puno neočekivanih situacija. Ona više nije u funkciji samo Leine prijateljice nego se otvara i njezina emotivna priča. Bit će stvarno svega!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bojana Gregorić Vejzović: 'Naš je posao takav, ponekad mjesecima sjediš doma, a onda te zasipaju ponudama'

Koliko je lik sličan vama privatno?

Uvijek povučeš osobne crte u to, ne možeš izaći iz sebe kad glumiš nešto, ali tijekom školovanja na Akademiji pripremljeni smo da ulazimo u neke druge uloge i neka druga stanja. Marina ima nešto moje, a i različita je od mene. Puno je veselija i životnija, ona je vrckava, ja sam puno mirnija osoba. 

Upravo se čita

Image
LJUBAV JE U ZRAKU

'Odbjegla nevjesta' Manuela napokon pokleknula: 'Divan je osjećaj imati prsten na ruci!'

Uvijek dobivam uloge patnica tako da je ovo potpuno novo za mene i zadovoljna sam kako sam ovo napravila.  Za sada, vidjet ćemo dalje kako će izgledati.

Glumica Ivana Roščić utjelovljuje glavni lik – Leu, a Anja Matković utjelovljuje njezinu najbolju prijateljicu Marinu koja je uvijek tu za nju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Radnja prati priču samohrane majke Lee (Ivana Roščić), koja je spremna pogaziti sve svoje principe i uvjerenja kada dozna da joj je kći Zoe (Dora Dimić Rakar) teško bolesna. Našavši se u nezavidnoj poziciji i bez drugog izbora, Lea odlazi u potragu za Zoeinim ocem Lazarom, kojeg nije vidjela već 16 godina. Otkriva da Lazar, koji nosi nadimak Crni (Emir Ćatović), danas živi povučenim životom u svjetioniku na malom otoku.

Uvjerena da je on najveći krivac za svu njezinu patnju u životu, Lea je primorana prijeći preko boli i zaboraviti ožiljke prošlosti te ga tražiti za pomoć. Međutim, kako život uvijek piše nepredvidljive priče, tako će se pokazati da i ova ima dvije strane.
Glavna radnja isprepletena je i drugim zanimljivim likovima i događajima. Upoznajemo Vena (Roko Sikavica) - ludo zaljubljenog Zoeina dečka i njegov odnos s razvedenim roditeljima Zlatkom (Dražen Čuček) i Katarinom (Bojana Gregorić Vejzović). 

Tu je i Leina vjerna prijateljica Marina (Anja Matković), zatim liječnik Mišetić (Igor Kovač), koji je zadužen za liječenje Zoe, kao i Lazarov brat Mihajlo (Petar Benčina) te mnogi drugi likovi.

Visokobudžetna produkcija serije čiju radnju potpisuje Jelena Veljača, a scenografiju proslavljeni scenograf Goran Joksimović Joksa, dodatni su mamac da propustite niti jednu epizodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Seriju Pogrešan čovjek pratite na RTL-u od 16. rujna u 21 sat.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVO VJENČANJE OD 21.15 SATI!

Manuela i Tihomir spremni za brak: 'Svašta se može dogoditi!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba