Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
IZ PRIJATELJSTVA U VEZU

Doktor Mišetić ljubi zgodnu brinetu

Brižnog liječnika velikog srca, nefrologa Davida Mišetića, u dramskoj seriji 'Pogrešan čovjek', koja će se uskoro početi prikazivati na RTL-u, utjelovio je 35-godišnji glumac Igor Kovač, koji je svjestan koliko je to velika i važna uloga te priznaje da ima neke karakterne sličnosti s likom

Image
Foto: RTL
Press/ 6.9.2018. u 13:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

„Mišetić je čovjek koji je predan svom poslu, veliki profesionalac, vrlo emotivan, suptilan... Prema pacijentima i ostalima odnosi se iznimno empatično i na ljudskoj se razini povezuje s njima. Baš poput mene, promatra život kroz male geste“, kaže 35-godišnji Kovač, koji je na glamuroznu premijeru serije došao u društvu nove djevojke, svoje kolegice iz GDK Gavelle, Glorije Dubelj za koju otkriva da se dugo poznaju, ali tek su se nedavno zaljubili jedno u drugo.

„Kod Glorije najviše cijenim strast za poslom, a naravno da su me osvojili njezin šarm i ljepota“, rekao je glumac podrijetlom iz Bapske kod Vukovara koji se, kad god nije zauzet snimanjem, ne odvaja od zgodne brinete.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Što sam stariji, postao sam profesionalniji – naučiš da je ovo posao prema kojem se moraš odnositi kao prema nekom sportu – dok snimaš, nema izlazaka, priprema teksta je najvažnija. Paralelno snimam film i putujem na relaciji Zagreb – Beograd pa zapravo i nemam vremena za izlaske. A i izlasci me nekako umore, koristim vrijeme za spavanje jer ne spavam puno“, otkriva simpatični Kovač koji kaže da sad češće odlazi posjetiti obitelj pa možda uskoro i svoju Gloriju upozna s ljepotama Slavonije.

Doktora Mišetića ne propustite uskoro pogledati na RTL-u u novoj dramskoj seriji 'Pogrešan čovjek'!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
DRAMA NA POMOLU

Dva vjenčanja, dvije presude: Saša nezadovoljna, Zoran prezadovoljan: 'Sve ono što sam zamislio - apsolutno je tu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba