Ostalo

Glumci serije 'Pogrešan čovjek' spakirali stvari i otišli na osamljeni svjetionik

Osim što se snima na setu od 3000 četvornih metara, dramska serija Pogrešan čovjek" snima se i na vanjskim lokacijama, a jedna od njih je impresivan svjetionik na osami u blizini otoka Murtera u koji je glumačka ekipa na nekoliko dana unijela dašak života.

Press
06.08.2018 13:15

Svjetionik se nalazi na otočiću Prišnjaku, tristotinjak metara udaljenomod Murtera, te su upravo na toj pitoresknoj lokaciji snimane scene susreta Lee i Crnog, odnosno glumaca Ivane Roščić i Emira Ćatovića .

Osim na otočiću i svjetioniku koji datira iz 1886. godine, glumci su snimali i na brodovima pa su tako pred kamerama postali pravi mornari koji plove nemirnim morem. I dok je Ivana za potrebe snimanja scene na brodu imala mušku pomoć, Emir je morao sam upravljati svojim gumenjakom, što mu nije predstavljalo nikakav problem, a par je snimao i dramatične scene utapanja.

Pogrešan čovjek

Iako su snimanja zahtjevna i višesatna, glumačka ekipa odlično se zabavlja, a tomu svjedoče i osmijesi na njihovim licima te veselje zbog odlaska na ovako prekrasno mjesto i svježeg morskog zraka.

Pogrešan čovjek

Dramska serija Pogrešan čovjek" gledatelje RTL-a očekuje ove jeseni, a radnja prati život samohrane majke koja, u želji da spasi život svoje kćeri jedinice, odlazi u potragu za njezinim ocem i otkriva duboko skrivene tajne iz prošlosti.