Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'Pogrešan čovjek'

Hrvatski glumci otkrivaju kako im je živjeti u Beogradu: 'Sve je prelijepo, ali nam nedostaju naše obitelji'

Iako na setu provode većinu dana, domaći glumci slobodne trenutke koriste za otkrivanje Beograda

Image
RTL.HR/ 6.1.2019. u 9:03
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dramska serija 'Pogrešan čovjek' snima se u Beogradu. U seriji glume hrvatski, srpski i crnogorski glumci, a mi smo naše domaće pitali kako im je bilo iz Zagreba preseliti u Beograd i kako su se snašli. 

'Selidba mi je okrenula život naopačke'

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Jedna od tih glumica je i Dora Dimić Rakar kojoj je uloga Zoe najveća u mladoj karijeri. "Bila sam vrlo uzbuđena jer mi je to novo iskustvo, a selidba u Beograd mi je okrenula život naopačke, što je zapravo i dobro jer je to još jedno prekrasno glumačko iskustvo", objašnjava. 

Dodaje kako je njezinoj obitelji bilo super što se seli u Beograd jer je to još jedno novo životno iskustvo za nju. "Čula sam od svih da je Beograd jako živopisan grad i kada sam došla ovdje, uvjerila sam se u to. Također, tu ima jako puno glumaca iz regije, ali i šire", kaže te dodaje: "Jedino što mi nedostaje su moji prijatelji, obitelj i dečko, svi su mi tamo u Zagrebu, ali svi smo se već navikli na to, a i svaku priliku ću iskoristiti za povratak u Zagreb."

'Beograd mi je prelijep'

Image
Foto: RTL
Image
RTL

A ni Igoru Kovaču, koji glumi fatalnog doktora Davida u 'Pogrešnom čovjeku', Beograd nije novo mjesto u kojem živi. "Prelijepo mi je ovdje svaki put kad dođem. Već sam bio u Beogradu kad smo snimali film 'Bićemo prvaci sveta', a snimalo smo i serijal 'Tin Ujević' tako da ovaj grad dobro poznajem i uživam u njemu', objašnjava Kovač. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'Najviše mi nedostaje suprug'

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Na setu 'Pogrešnog čovjeka', osim Ivane Roščić, koja glumi Leu Kalember, često se nađu i njezina djeca Margita i Toma. "Nisam ovdje prvi put i tu se osjećam kao doma. Brzo smo se adaptirali. Djeca su još malena, njima je sve to novo. Naravno, Tomi je malo teže jer ima svoju vrtićku grupu u Zagrebu i svoj krug prijatelja, no on je jedno društveno stvorenje tako da si je već našao nove prijatelje", kaže Ivana te dodaje kako se najviše bojala kako će djeca prihvatiti promjenu.

"Kad je o Margiti riječ, ona još nema godinu dana i njoj je sve dobro. Zapravo mi u Beogradu najviše nedostaje muž. Marko je naftni tehničar i zbog posla puno putuje."

Upravo se čita

Image
STVARI SE MIJENJAJU

Bračna putovanja za neke će biti burna, a druge zbližiti: 'Jedva čekam da opet ostanemo sami i nastavimo gdje smo stali’

Dramsku seriju 'Pogrešan čovjek' pratite na RTL-u od ponedjeljka u 20 sati. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
DRAMA NA POMOLU

Dva vjenčanja, dvije presude: Saša nezadovoljna, Zoran prezadovoljan: 'Sve ono što sam zamislio - apsolutno je tu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba