Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OD 2O SATI NA RTL-U

Kratki vodič kroz seriju 'Pogrešan čovjek': Tko su i kako povezani Zoe, Lea, Crni, Ven i doktor David

Novu dramsku seriju RTL-a Pogrešan čovjek možete pratiti na programu od 20 sati, a mi smo vam pripremili vodič s glavnim likovima

Image
RTL.HR/ 17.9.2018. u 14:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Serija 'Pogrešan čovjek' emitira se od ponedjeljka do petka u 20 sati na programu RTL-a. Napravili smo vam kratki vodič kroz glavne likove, tko su i kako povezani ljudi oko bolesne djevojke Zoe, a to su Lea, Crni, Ven i doktor David.

Kroz seriju će gledatelji imati prilike upoznati još dosta kompleksnih, zanimljivih, živopisnih likova, a mali uvid u to možete dobiti upravo kroz ovaj naš vodič. 

Lea Kalember (Ivana Roščić)

Image
Foto:
Image

Tko je? Mama od Zoe.

Profesorica hrvatskog jezika i književnosti u srednjoj školi, samohrana majka 16-godišnje Zoe. Krhka brineta, samozatajna, djeluje kao da krije neku tajnu. Iako je u odnosu sa svojom kćeri, ali i učenicima topla, draga, uvijek spremna na razgovor te otvorena duha i srca, kada je riječ o njoj samoj, izrazito je zatvorena. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zoe Kalember (Dora Dimić Rakar)

Image
Foto:
Image

Tko je? Kći od Lee i Crnog

Predivna, izuzetno lijepa i pametna djevojčica koja se tek sada pretvara u djevojku. Zaljubljena je u  nešto starijeg momka, Vena, koji je maturant u njezinoj školi (istoj onoj u kojoj predaje Lea) i koji slovi za pomalo problematičnog tinejdžera. Njezinu mladost i radost prekida naglo otkriće nasljedne bolesti bubrega zbog koje mora na dijalizu i koju može izliječiti samo presađivanje bubrega. 

Upravo se čita

Image
LJUBAV JE U ZRAKU

'Odbjegla nevjesta' Manuela napokon pokleknula: 'Divan je osjećaj imati prsten na ruci!'

Lazar Crnković (Emir Ćatović)

Image
Foto:
Image

Tko je? Otac od Zoe.

Naslovni junak naše priče. Lazar je nakon boravka u zatvoru postao smrknut tip, nenavikao na ljude, mentalno oblikovan okrutnošću zatvora i osamom svjetionika, gdje živi, iako po prirodi nije okrutan ni mizantrop, teško ponovno uspostavlja kontakte i teško komunicira. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ven (Roko Sikavica)

Image
Foto:
Image

Tko je? Dečko od Zoe. 

Mladić u kojeg je zaljubljena Zoe. Zgodan, vižljast, pomalo mangup, na glasu je kao problematičan, iako je zapravo dobra srca, samo što bježi u buntovničko ponašanje i lake droge zbog lošeg odnosa s roditeljima nakon njihova razvoda. 

Dr. David Mišetić (Igor Kovač)

Image
Foto:
Image

Tko je? Liječnik od Zoe.

Liječnik, nefrolog koji se brine za Zoe od samog početka, tj. od trenutka kada joj je dijagnosticirana bolest bubrega. Vrlo stručan, cijenjen liječnik i izuzetno topla, draga osoba. Od prvog mu se trenutka svidi Lea i želi joj se približiti, ali je profesionalan i etičan čovjek i liječnik pa se ne želi baš odmah 'nabacivati'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Katarina Majdak (Bojana Gregorić Vejzović)

Image

Bojana Gregorić Vejzović

Foto: RTL
Image

Bojana Gregorić Vejzović

RTL

Tko je? Venova mama. 

Venova majka, uspješna odvjetnica sa zavidnom karijerom i ljepotica koja se teško miri sa starenjem. Teško se miri i s činjenicom da joj život nije ispao onako savršen kako je zamišljala – raspao joj se brak sa Zlatkom, sin joj prkosi i buni se protiv njezinih okvira i načina odgoja.

Zlatko Majdak (Dražen Čuček)

Image
Foto:
Image

Tko je? Venov tata.

Venov otac, drzak menadžer, bogat, beskrupulozan. Stalo mu je samo do samog sebe, love i do sina Vena, ali i to samo pod njegovim uvjetima.. Izrazito se protivi Venovoj vezi sa Zoe – misli da će Vena bavljenje sa Zoe skrenuti s pravog puta uspjeha, a usput je još sklon biti okrutan prema bivšoj supruzi i Venovoj majci Keti (ne fizički, nego emotivno), kojoj stalno ima potrebu nabijati na nos da je on "pobijedio" u razvodu i da mu je bolje bez nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

O SERIJI 'POGREŠAN ČOVJEK'

Radnja nove dramske serije 'Pogrešan čovjek' prati priču samohrane majke Lee Kalember (Ivana Roščić), koja je spremna pogaziti sve svoje principe i uvjerenja kada dozna da joj je kći Zoe Kalember (Dora Dimić Rakar) teško bolesna. Našavši se u nezavidnoj poziciji i bez drugog izbora, Lea odlazi u potragu za Zoeinim ocem Lazarom Crnkovićem Crnim, kojeg nije vidjela već 16 godina. Otkriva da Lazar, koji nosi nadimak Crni (Emir Ćatović), danas živi povučenim životom u svjetioniku na malom otoku.

Uvjerena da je on najveći krivac za svu njezinu patnju u životu, Lea je primorana prijeći preko boli i zaboraviti ožiljke prošlosti te ga tražiti za pomoć. Međutim, kako život uvijek piše nepredvidljive priče, tako će se pokazati da i ova ima dvije strane.

Glavna radnja isprepletena je i drugim zanimljivim likovima i događajima. Upoznajemo Vena Majdaka (Roko Sikavica) - ludo zaljubljenog Zoeina dečka i njegov odnos s razvedenim roditeljima Zlatkom Majdakom (Dražen Čuček) i Katarinom Keti Majdak (Bojana Gregorić Vejzović)

Tu je i Leina vjerna prijateljica Marina (Anja Matković), zatim liječnik David Mišetić (Igor Kovač), koji je zadužen za liječenje Zoe, kao i Lazarov brat Mihajlo Crnković (Petar Benčina) te mnogi drugi likovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Visokobudžetna produkcija serije čiju radnju potpisuje Jelena Veljača, a scenografiju proslavljeni scenograf Goran Joksimović Joksa, dodatni su mamac da propustite niti jednu epizodu.

Dramsku seriju 'Pogrešan čovjek' pratite na RTL-u od ponedjeljka do petka u terminu u 20 sati.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
USKORO NA RTL-U

Tihomir Tomašić kandidat je showa 'Brak na prvu': 'Trebam nekoga tko voli sve što i ja, bude otvorenog uma i pozitivan je'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba