Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
EMOCIJE I INTRIGE

Od 16. rujna stiže 'Pogrešan čovjek': sve što trebate znati o najiščekivanijoj dramskoj seriji jeseni

Dramska serija 'Pogrešan čovjek' 16. rujna u 21 sat stiže u program RTL-a kada gledatelje očekuje dvostruka epizoda jednog od najambicioznijih regionalnih projekata čiji su autori Jelena Veljača i Milo de Grisogono, a glavni pisci Diana Pečkaj Vuković i Zrinka Pavlić.

Image
Press/ 7.9.2018. u 16:06
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Otkrivamo vam najvažnije pojedinosti o novoj RTL-ovoj dramskoj seriji, ali i četirima glavnim likovima –  Lei, Crnom, Zoe i Venu –  koji će vas osvojiti svojim emotivnim, ali i intrigantnim životnim pričama.

Velika regionalna glumačka imena

Osim domaćih zvijezda, poput poput Bojane Gregorić Vejzović, Ivane Roščić, Dražena Čučeka i Igora Kovača, ali i mladih talentiranih glumaca Roka Sikavice, Dore Dimić Rakar i Tare Thaller, glumačku postavu čine i glumci iz regije, kao što su Emir Ćatović, Petar Benčina i Bojana Stefanović. No uloge u novoj seriji povjerene su i kultnim srpskim glumcima Marku Nikoliću, Branislavu Lečiću, Dari Džokić i Gorici Popović, koji su ostavili neizbrisiv trag u legendarnim serijama ''Bolji Život'' ili ''Sivi dom'' te filmovima ''Policajac s Petlovog brda'', ''Boško Buha'' ili ''Sveti Georgije ubija adžahu''.

Napeta dramska radnja

Radnja prati emotivnu priču samohrane majke Lee Kalember (Ivana Roščić), kojoj se život u potpunosti mijenja kad dozna da joj je kći Zoe (Dora Dimić Rakar) teško bolesna. Našavši se u nezavidnoj poziciji i bez drugog izbora, Lea odlazi u potragu za Zoeinim ocem Lazarom, kojeg nije vidjela već 16 godina. Otkriva da Lazar, koji nosi nadimak Crni (Emir Ćatović), danas živi povučenim životom u svjetioniku na malom otoku. Uvjerena da je on najveći krivac za svu njezinu patnju u životu, Lea je primorana prijeći preko boli i zaboraviti ožiljke prošlosti te ga tražiti za pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Nadam se da će snaga ove ljubavne priče privući i naše gledatelje. Vjerujem da se svaka žena, koja je i majka, može poistovjetiti s glavnom junakinjom Leom koja je 16 godina sama odgajala dijete, a sada mora prijeći preko svojih principa da bi kćeri spasila život", komentirala je svoju dramsku seriju Jelena Veljača.

Likovi čije ćete živote opsesivno pratiti

Lea Kalember (Ivana Roščić), samohrana je majka 16-godišnje Zoe, krhka i samozatajna. Nikada se nakon Zoeina rođenja nije vezala ni uz jednog muškarca. U vrlo je nategnutim odnosima s roditeljima, koji su je se gotovo pa odrekli. Živi u malom stanu sa Zoe, prema kojoj je izrazito zaštitnički raspoložena i zbog koje bi učinila sve na svijetu. Jedina osoba s kojom Lea otvorenije komunicira jest njezina najbolja i jedina prijateljica te bivša cimerica Marina.

Upravo se čita

Image
LJUBAV JE U ZRAKU

'Odbjegla nevjesta' Manuela napokon pokleknula: 'Divan je osjećaj imati prsten na ruci!'

Lazar Crnković(Emir Ćatović) naslovni je junak priče. Bivši vaterpolist, zlatna sportska nada, mlađi sin u obitelji Crnković. Nakon zatvora mir je pronašao kao svjetioničar na osamljenoj hridi, gdje je osam godina rijetko komunicirao s ljudima.

Zoe Kalember (Dora Dimić-Rakar), izuzetno je lijepa djevojčica koja se tek sada pretvara u djevojku. Navikla je da s majkom dijeli sve, pa čak i buntovne tinejdžerske nestašluke. Zaljubljena je u nešto starijeg, pomalo problematičnog mladića, Vena. Njezin se svijet preko noći mijenja – mora naučiti živjeti drugačije i pripremati se za tešku operaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ven (Roko Sikavica) mladić je u kojeg je zaljubljena Zoe. Pomalo mangup, na glasu je kao problematičan, iako je zapravo dobra srca, teško se nosi s lošim odnosima u obitelji. Ven je iskreno zaljubljen u Zoe i u njezinoj joj je novoj situaciji nevjerojatna podrška.

Iskrene emocije, intrige te potresne životne sudbine očekuju vas od 16. rujna u 21 sat u novoj dramskoj seriji ''Pogrešan čovjek''.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
USKORO NA RTL-U

Tihomir Tomašić kandidat je showa 'Brak na prvu': 'Trebam nekoga tko voli sve što i ja, bude otvorenog uma i pozitivan je'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba