Play ponuda
Play ponuda
Novi singl!

Petar Grašo ima hit koji će zasjeniti 'Moje zlato', poslušajte ga u našem videu

Jedan od najpopularnijih domaćih izvođača trenutno radi na novoj pjesmi, ujedno naslovnoj glazbi RTL-ove dramske serije 'Pogrešan čovjek'

Image
RTL.HR/ 12.9.2018. u 10:00
Play ponuda

„Voli me, jer sam takvi kakvi jesam, voli me, lipo je lipo bit za nekog vezan“, prvi su stihovi nove pjesme Petra Graše, koje potpisuje Tonči Huljić, a od ove nedjelje gledateljima će ući u uho kao najljepši ukras uvodne špice dramske serije 'Pogrešan čovjek'.

Splitski pjevač inače je poznat po ljubavnim stihovima koje publika jednostavno obožava, a radnja RTL-ove dramske serije, koju potpisuje hvaljena i nagrađivana autorica Jelena Veljača, pokazala se kao savršena inspiracija za njegov novi singl, kojeg možete poslušati u videu niže.

Uvijek sjajna suradnja s Jelenom Veljačom

Ovo nije prvi put da će Grašo otpjevati naslovnu pjesmu Veljačine serije. Naime, pjesma 'Ne znan za se' nastala je za vrijeme suradnje na seriji 'Prava žena' te se ovaj dvojac već dokazao kao provjerena kombinacija.

U 'Pogrešnom čovjeku' paralelno se isprepliće nekoliko ljubavnih priča, kojima su životni problemi stali na put, a može li srce prepoznati istinu, gledatelji će saznati u nedjelju, 16. rujna u 21 sat na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
RAPSODIJA NA TANJURU

Namaz je bio, složile su se dame - fantastičan: Donosimo recept Nikolinog predjela

Play ponuda

Više s weba