Ostalo

Pogledajte kako su glumci doživjeli premijeru 'Pogrešnog čovjeka'

U subotu navečer RTL je u oskarovskom stilu predstavio novi jesenski adut koji je u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema okupio ponajbolja glumačka imena iz regije, a oni su na svojim društvenim mrežama podijelili svoje dojmove.

Press
03.09.2018 16:39

Dramska serija 'Pogrešan čovjek' , čiju radnju potpisuje uspješna hrvatska televizijska autorica i scenaristica Jelena Veljača , uskoro kreće na malim ekranima, a glumci i uzvanici premijerno su mogli pogledati prvedvije epizode najiščekivanije serije jeseni. Tim je povodomglumačka postavaodjenulasvečana odijela, toalete i večernje haljinekako bi zajedno prošetali crvenim tepihom te ponosno objavili da s nestrpljenjem očekuju prikazivanje projekta čije je snimanje započelo prije mjesec dana.

Uz glavne glumce Ivanu Roščić i Emira Ćatovića , premijeri su prisustvovali i Bojana Gregorić Vejzović, Anja Matković, Bruna Bebić, Areta Ćurković, Mladena Gavran, Igor Kovač, Nikola Ivošević, Darko Janeš, Rade Radolović te mladi i talentirani glumci Dora Dimić Rakar, Tara Thaller i Roko Sikavica koji su te večeri bili vrlo aktivni na društvenim mrežama.

Osim njih, povodom ove svečaneprigode iz Beograda su stigli Gorica Popović, Dara Džokić, Bojana Stefanović, Petar Benčina, Branislav Lečić te Marko Nikolić , čiju je glumačku karijeru obilježila uloga u ''Boljem životu''.

Dramsku seriju 'Pogrešan čovjek' gledajte uskoro na RTL-u!