Ostalo

Posljednji dani na setu: Ornela Vištica objavila fotografiju koja je iznenadila gledatelje

Na svom Instagram profilu proznata glumica često objavljuje fotografije sa seta RTL-ove dramske serije, a posljednja je posebno zainteresirala sve obožavatelje koji nestrpljivo čekaju nove nastavke 'Pogrešanog čovjeka'.

Press
05.04.2019 10:00

Ornelu Višticu gledatelji trenutno prate u seriji 'Pogrešan čovjek' u ulozi Aleksandre, a hvaljena glumica ne krije kako joj je ovo jedna od dražih uloga.

"Ovo je uloga s kojomdijelim najviše karakternih sličnosti dosad. Nakon kratkotrajnog braka sa starijim muškarcemAleksandra upoznaje fatalnog frajera. Što sve prolazi i u kakve situacije ulazite koliko je mlada liječnica spremna riskirati karijeru i principe zbog ljubavi prema čovjeku koji vješto skriva svoju mračnu stranu, gledatelji će imati priliku vidjeti u seriji", izjavila je Ornela koja je na svom Instagramu objavila fotografiju jedne od posljednjih scena.

Vjerni obožavatelji serije odmah su krenuli nagađati o čemu se radi - "Sigurno je Sava upleten", "Nisi možda ubila Dijanu", "Je li ti to Mihajlo uradio" - samo su neki od komentara zabrinutih gledatelja.

O čemu se točno radi, doznat ćete u novim napetim nastavcima serije 'Pogrešan čovjek' od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati na RTL-u!