Ostalo

Slavne glumice zablistale na premijeri 'Pogrešnog čovjeka'

Na glamuroznom predstavljanju RTL-ove dramske serije Pogrešan čovjek", koja se održala u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema, zablistale su glumačke zvijezde koje su se za tu prigodu maksimalno dotjerale i odjenule prekrasne toalete

Press
04.09.2018 10:00

Crvenim su tepihom u maniri holivudskih diva prošetale Jelena Veljača, Ivana Roščić, Dora Dimić Rakar, Tara Thaller, Areta Ćurković, Mladena Gavran, Bruna Bebić i Anja Matković, čiji su odabir bile većinom toalete hrvatskih dizajnera.

Tako je scenaristica serije Jelena Veljača plijenila poglede u elegantnom kombinezonu A'marie, a glavna glumica serije Ivana Roščić , koja tumači Leu Kalember, odlučila se za izazovnu vintage haljinu. Mlada Tara Thaller blistala je u haljini Linee Exclusive, baš kao i Dora Dimić Rakar , Zoe Kalember u seriji, koja se odlučila za top Linee Exclusive i hlače Alberta Ferretti. Areta Ćurković odabrala je osječku dizajnericu Lidiju Pihler, koja stoji za brenda Yuniku, a haljina Ivana Alduka bila je pun pogodak za Anju Matković , koja je u seriji utjelovila najbolju prijateljicu Lee Kalember - Marinu. Bojana Gregorić Vejzović voli klasiku tako da je njezin odabir bio haljina Hugo Boss.
Fora mi je što nosim devet godina staru haljinu, to samo pokazuje da prave stvari vrijede - ako može Kate Middleton ponavljati styling, zašto ne bismo i mi?!" objasnila je lijepa glumica.
Mladena Gavran , koja je u seriji utjelovila Venovu baku Gretu, odabrala je Max Maru, a Bruna Bebić bila je elegantna u kreaciji brenda BCBG.

Pročitajte još
Glumice zablistale na svečanoj premijeri 'Pogrešnog čovjeka'

Jesenski adut RTL-a, dramsku seriju Pogrešan čovjek", gledajte uskoro na malim ekranima.