Ostalo

Tko su glavni glumici serije Pogrešan čovjek? Upoznajte Leu, Zoe, Lazara i Vena

Novu dramsku seriju RTL-a Pogrešan čovjek možete pratiti na programu od 16. rujna u 21 sat

RTL
12.09.2018 15:56

Lea Kalember (Ivana Roščić)

Profesorica hrvatskog jezika i književnosti u srednjoj školi, samohrana majka 16-godišnje Zoe. Krhka brineta, samozatajna, djeluje kao da krije neku tajnu. Iako je u odnosu sa svojom kćeri, ali i učenicima topla, draga, uvijek spremna na razgovor te otvorena duha i srca, kada je riječ o njoj samoj, izrazito je zatvorena.


Zoe Kalember (Dora Dimić Rakar)

Predivna, izuzetno lijepa i pametna djevojčica koja se tek sada pretvara u djevojku. Zaljubljena je u nešto starijeg momka, Vena, koji je maturant u njezinoj školi (istoj onoj u kojoj predaje Lea) i koji slovi za pomalo problematičnog tinejdžera. Njezinu mladost i radost prekida naglo otkriće nasljedne bolesti bubrega zbog koje mora na dijalizu i koju može izliječiti samo presađivanje bubrega.


Lazar Crnković (Emir Ćatović)

Naslovni junak naše priče. Lazar je nakon boravka u zatvoru postao smrknut tip, nenavikao na ljude, mentalno oblikovan okrutnošću zatvora i osamom svjetionika, gdje živi, iako po prirodi nije okrutan ni mizantrop, teško ponovno uspostavlja kontakte i teško komunicira.


Ven (Roko Sikavica)

Mladić u kojeg je zaljubljena Zoe. Zgodan, vižljast, pomalo mangup, na glasu je kao problematičan, iako je zapravo dobra srca, samo što bježi u buntovničko ponašanje i lake droge zbog lošeg odnosa s roditeljima nakon njihova razvoda.