Ostalo

Upoznajte obitelj Crnković čije ćete tajne moći pratiti u novoj RTL-ovoj dramskoj seriji 'Pogrešan čovjek'

RTL-ov jesenski adut, dramska serija ''Pogrešan čovjek'', autorice i scenaristice Jelene Veljače, svečano je predstavljena prošle subote u kinu Kaptol Butique Cinema.

Press
05.09.2018 14:00

Glumačka postava serije ponosno je prošetala crvenim tepihom, a osim domaćih glumačkih uzdanica, u Zagreb su povodom premijere stigli i brojni glumci iz regije.

30-godišnjem crnogorskom kazališnom i televizijskom glumcu Emiru Ćatoviću pripala je glavna uloga Lazara Crnkovića Crnog, kojeg prošlost polako počinje stizati kad se u njegov život ponovno vrati Lea Kalember (Ivana Roščić), koju nije vidio 16 godina, a koja ga krivi za sve nedaće koje su je snašle. Njegovog starijeg brata, Mihajla Crnkovića, bogatog, uspješnog, ali i beskrupuloznog poslovnog čovjeka igra Petar Benčina , srpski glumac najpoznatiji po zapaženim ulogama u Srpskom narodnom pozorištu. 38-godišnjoj televizijskoj glumici Bojani Stefanović pripala je uloga Dijane, Mihajlove žene i majke njihovo troje djece.

Pogrešan čovjek - premijera

''Posebno mi je drago što su se okupili glumci iz čitave regije, koji su birani tako da se možda prije ovog projekta nismo svi poznavali međusobno, ali smo odmah u prvi mah svi postali prisni'', otkrio je svoje dojmove Petar Benčina, glavni negativac u seriji.

Uloge u ''Pogrešnom čovjeku'' povjerene su i kultnim srpskim glumcima Marku Nikoliću, Branislavu Lečiću, Dari Džokić i Gorici Popović, kojima ovo nije prva zajednička suradnja. Uz njih su odrastale generacije gledatelja prateći ih u serijama kao što su ''Bolji život'' ili ''Sivi dom'' te filmovima ''Policajac s Petlovog brda'', ''Boško Buha'' ili ''Sveti Georgije ubija adžahu''. Oni u seriji glume članove obitelji Crnković.

Legendarnom Marku Nikoliću , koji je slavu stekao ulogom Gige Popadića u ''Boljem životu'', u novoj je RTL-ovoj seriji pripala uloga teško bolesnog Lazara Starijeg, oca Lazara i Mihajla, dok njegovu ženu igra proslavljena Dara Džokić . Srpskom glumcu, redatelju i bivšem ministru kulture Branislavu Lečiću povjerena je uloga svjetskog čovjeka i pustolova Dimitrija Mitra Crnkovića, mlađeg brata Lazara Crnkovića Starijeg. Gorica Popović , srpska glumica i pjevačica, zaigrat će Nevenku, kućnu pomoćnicu obitelji Crnković.

Pogrešan čovjek - premijera

''Nekako mi je sve lako, neki novi ljudi, novo društvo. Poznajem Daru Džokić, no s njom sam, evo, tek sada dobio priliku zajedno glumiti... Inače smo odlični prijatelji, no nikad nismo zajedno igrali'', kazao je Marko Nikolić.

Obiteljske tajne obitelji Crnković samo su dio zapleta koji vas uskoro očekuju u novoj RTL-ovoj dramskoj seriji ''Pogrešan čovjek''.