Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
divna ideja za cijelu obitelj

Popularna među svim generacijama: Evo nekoliko odličnih razloga zašto posjetiti hit-izložbu Mali princ: Putovanje

Muzeji, galerije i izložbe mogu puno ponuditi posjetiteljima i zato u nastavku pročitajte nekoliko dobrih razloga zašto posjetiti hit-interaktivnu izložbu Mali princ: Putovanje.

Image
Foto: Promo
RTL.hr/ 20.6.2022. u 14:27
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Novo i originalno

Mali princ jedno je od najviše prevođenih književnih djela, a osim knjige, Mali princ je dobio i brojne adaptacije u drugim medijima, od filmova preko animiranih serija do tematskih parkova. Njegova bezvremenska poruka osigurala mu je vjernu publiku diljem svijeta, a nedavno je dobio novu zanimljivu interpretaciju u obliku interaktivne izložbe, i to u Hrvatskoj. Mali tim domaćih kreativaca donosi potpuno novi koncept i viziju putovanja Malog princa kojim svaki posjetitelj kreće na put sa svog planeta, obilazi asteroide na kojima sreće različite likove i u konačnici se „vraća doma“.

Odlično iskustvo za vaše klince

Izložbe mogu pružiti nezaboravna i impresivna iskustva, potaknuti razvoj mašte, uvesti u nepoznate svjetove te ponuditi jedinstveno okruženje za kvalitetno provedeno vrijeme s obitelji. Izložba Mali princ: Putovanje nudi sve to, a posjetitelji, i veliki i mali, stavljaju se u poziciju glavnog lika i upuštaju u magično putovanje asteroidima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: Promo
Image
Promo

Interaktivni faktor

Ovdje posjetitelji nisu pasivni promatrači, oni su tu da ispune svrhu djela i sudjeluju u njegovoj realizaciji. Inače, sva interaktivna umjetnost poziva publiku da sudjeluje u svojevrsnoj "igri bez scenarija", a kod Maloga princa vrijedi isto pravilo. To je uobičajena praksa kod umjetničkih instalacija kada se izložbeni prostor transformira na osebujan način, ali ne samo da bude privlačan ili intrigantan, već umjesto toga traži angažman i akciju posjetitelja.

Upravo se čita

Image
NOVA SEZONA OD 30. SIJEČNJA

Ovi kandidati promijenili su život nakon 'Braka na prvu': Mislav i Andrea planiraju vjenčanje, Kristina ima novi posao

Potiče i inspirira

Postav možemo opisati kao suvremeno igralište i za dijete i za odraslu osobu, a sama izložba će vas inspirirati, potaknuti kreativnost, stvoriti nove ideje i dati novu perspektivu o Malom princu i dječjem poimanju ljudi i svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Poklon-paketi za posjetitelje

Osim dobrog provoda, petkom možete osvojiti i atraktivni poklon iznenađenja! Posjetitelji koji petkom dođu na izložbu mogu osvojiti šareni poklon-paket koji donosimo u suradnji sa sponzorom Hrvatskom poštom. Metodom slučajnog odabira najsretniji posjetitelji dobit će promo-kod i poklon- paket koji mogu preuzeti na paketomatu Hrvatske pošte uz izložbeni prostor.

Image
Foto: Promo
Image
Promo

Nadamo se da su vas ovi razlozi potaknuli da i vi posjetite interaktivnu izložbu „Mali princ: Putovanje“ i upoznate fantastični svijet Malog princa. Usput ćete imati prilike upoznati se s novom dostavnom uslugom Hrvatske pošte nazvanom Paket24 u okviru koje je omogućeno slanje i primanje paketa 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, i to na teritoriju cijele Hrvatske.

Putem sustava inovativnih paketomata brzo se i praktično šalju i primaju paketi, a usluga se vrši između fizičkih osoba, ali su moguće i dostave iz internetskih trgovina i u potpunosti je prilagođena potrebama svojih korisnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

paket24 #paketomati #dostava #delivery #građanimanausluzi

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVA SEZONA OD 30. SIJEČNJA

Osebujan Božo, simpatični Maro i neustrašivi Dejan: Ovi kandidati 'Večere za 5 na selu' obilježili su prošlu sezonu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba