Ostalo

Danijela je odlučna: Nikola će biti njezin ili ničiji!

Danijela nikako da prihvati što je Nikola odjurio spašavati Natašu čim se oglasio požarni alarm. Ipak, trudi se sakriti svoje nezadovoljstvo, ali mu krade ključeve od stana, planirajući ga iznenaditi.

Press
30.11.2016 14:27

No, Nikola odlazi s Natašom u kupnju vjenčanog prstenja. Dobro se zabavljaju u restoranu čekajući Franju i Ružu, koja je još uvijek ljuta što joj se Olga 'mota' po Ružičnjaku pa se i požali Franji na njegovu kćer prije nego li odu na romantičan vikend u spa centar.

Patricija i Aljoša su u dilemi - ni jedno ni drugo ne znaju kako nastaviti nakon noći koju su proveli zajedno. Za to vrijeme, Valentina ucjenjuje Davora! Ima dokaz da su njih dvoje bili u vezi, ali ga neće razotkriti produkciji ukoliko joj Davor pomogne vratiti titulu najbolje natjecateljice.

Sanda se požali Danijeli na muža, a Slaven primjećuje da je Sanda zbog nečeg potresena, no ne želi o tome s njim pričati. Lidija je nemirna, grize je savjest zbog Maksa pa ga odluči posjetiti u ludnici. Savjetuje ga da prihvati terapiju, a ona će mu pomoći da se vrati na posao.

Ne propustite pogledati novi nastavak serije 'Prava žena' u 23:10 sati na RTL-u!