Ostalo

Nije lako biti mama, supruga i glumica

Riječku glumicu Anu Vilenicu u seriji "Prava žena" gledamo kao Patriciju, nesretnu ženu koja se razvodi, ali se sve poremeti kad sazna da je trudna.

Press
08.10.2016 18:00

- Otkako se "Prava žena" emitira ljudi me uglavno pitaju kad ću prestati plakati. Prije nekoliko dana me to upitao moj bankar. Ljude zanima kako mogu igrati tako nesretan lik. Odgovaram im da moja Patrijcija i nije baš toliko nesretna. Samo je trenutačno u nesretnim okolnostima u koje se sama dovela. Donedavno je imala vrlo lijep život. Njezina nesreća je tim veća jer Patricija nije naučena na životne udarce. Ustrajna je, čim je došla do Olimpijskog zlata, imala je lijep obiteljski život, bogata je, a odjednom joj se sve srušilo - izjavila je Ana za 24 sata.

Priznala je i da seriju ne gleda jer nije dovoljno objektivna i samo traži nedostatke.Njezina obitelj i prijatelji je hvale, no Ana ih smatra subjektivnim pa pohvale prima s dozom opreza. Sretna je što se "Prava žena" sviđa posebice mlađim generacijama.

- Nedavno sam u Đakovu igrala Grgu Čvarka i odmah me okružilo 20 tinejdžera - otkrila je Ana.

Za Cafe 24 sata je i ispričala kako joj uz velike projekte kakav je "Prava žena" ne ostaje previše vremena za bilo što drugo, ali otkako je njezin sin Dujam krenuo u vrtić odlučila je vratiti se poslu.

- Sve je nepredvidivo, nikad ne znaš koliko ćeš biti na snimanju. Kad si sam to je fora, adrenalin radi, a nemaš nikakvih obveza. Kad imaš obitelj takav tempo postane naporan. Nije lako biti mama, domaćica, supruga i glumica - kaže Ana.