Ostalo

Srđana Šimunović: 'Olga i ja smo slične po svojoj vrckavosti!'

U Ružičnjaku se pojavila nepoznata žena i napravila pravu pomutnju. Ruža saznaje da je ta žena, Olga, zapravo Franjina kćer! Tajanstvenu ženu tumači simpatična Dubrovkinja Srđana Šimunović.

Press
28.11.2016 15:14

Srđana Šimunović glumom se počela baviti već od malih nogu, a karijeru je započela u studentskom teatru Lero, i to 1993. godine, kada je imala i prvu ratnu premijeru. Srđana se još kao dijete pronašla u dramskom studiju gospođe Branke Lončar i upravo je tamo znala da će jednog dana biti glumica.

U sjajnoj glumačkoj ekipi popularne serije 'Prava žena' Srđana utjelovljuje nesvakidašnji lik Olge, Franjine kćeri.

- Dobila sam ulogu tako da me Jelena Veljača nazvala u dogovoru s Natašom Buljan, glavnespisateljiceserije, te mi je rekla da ima ulogu koja bi mi bila vrlo zanimljiva. Tu su ulogu baš pisali za mene. To mi je prvi put da sam dobila veću ulogu u sapunici. Za sada sam imala samo male gostujuće uloge u serijama, te je baš zbog togauloga Olge za mene bilaveliki izazov! Mogu reći da smo po brzini i vrckavosti Olga i ja slične, pa mislim da su Jelena i Nataša upravo tu iscrpile glavne karakteristike za moj lik– otkrila je veselo Srđana o svojoj ulozi.

Srđana je bila jako vesela kada je igrala Olgu, baš zbog karakteristike samog lika,ali i što je imala priliku raditi s drugim glumcima.

- Bilo mi je izrazito zabavno jer je lik nesvakidašnji, zanimljiv i vrlo kompleksan! S druge strane, imala sam sreću što sam radila s kolegicom Elizabetom Kukić, koja je igrala 'pravu ženu' i upravo je ona bila ta koja mi je puno pomogla da utjelovim svojlik– priznala je simpatična glumica.

Snimanje serija uopće nije lako, te nam je lijepa glumica otkrila kako je izdržala višesatni boravak na setu.

-Bilo je teško i naporno, ali je sve lakše uz dobru ekipu i dobre ljude. Ipak je tu bilo 12-satno radno vrijeme i ranojutarnje dizanje. Potpuno sam se posvetila toj sapunici tako da sam svoje kazališne angažmane stavila na ledsve dok ne snimim sapunicu, jer sam htjela da to bude maksimalno profesionalno i da budem zadovoljna sama sa sobom te se tako nadam da će i gledatelji biti. - kazala je Srđana.

Dok Srđanu pratite kao Olgu u 'Pravoj ženi' na RTL-u, možete je pogledati i kao Grubu u predstavi 'Skup' u kazalištu Komedije, al i u ulozi Tonkice u kazalištu Marina Držića upredstavi'Kazin' .