Ostalo

Voli se šaliti na svoj račun, a ne voli zimu i škrtice

U intervjuu za Jutarnji list lijepa glumica, koja u seriji 'Prava žena tumači mentoricu Sandu, otkrila je što smatra najvećim dostignućem, tko su za nju heroji, čega se boji i tko je ljubav njezinog života.

Press
08.10.2016 11:08

Iznimno talentirana i uspješna glumica Nela Kocsis u kratkom je upitniku jednog domaćeg tiskanog medija otkrila da se divi nekolicini glumaca i glumica na domaćoj i svjetskoj sceni, no Vlasta Ramljak i Nina Kleflin, kaže, glumački su je odgojile i kodirale da bude ozbiljna, odgovorna i profesionalna u svom poslu. Svojim najvećim dostignućem smatra činjenicu da se glumačkim poslom uspješno bavi već 26 godina.

Kao djevojčica sanjala je da će postati stjuardesa, a najviše se boji bolesti i boli. Od svojih osobina najviše voli optimizam,spremnost na akciju i šalu na svoj račun, dok cigarete i dalje smatra svojim najvećim porokom. Kod drugih osoba cijeni principijelnost i pravednost, a odbiti je mogu škrtost i spletkarenje, pa čak i brbljavost i egocentričnost. Voli fiš-paprikaš i crno vino, slobodno vrijeme provodi s prijateljima, a zima joj nije omiljeno godišnje doba.

Na ispitu iz glume doživjela je najveću neugodnost – zaboravila je tekst, a najsretnija je bila kada je prošla na prijemnom ispitu na Akademiji dramske umjetnosti. Odlično pjeva i pleše, no žao joj je što te talente nije dovoljno brusila, pa su ostali u domeni prosječnosti.

Osim heroja Domovinskog rata, za Nelu su samohrane majke pravi heroji. Najveća ljubav njezinog života je uvijek ona koja se trenutno događa, a životni moto: Živi svoj život i pusti druge da žive svoj!".

Nelu u ulozi samouvjerene Sande možete gledati u seriji 'Prava žena', čije epizode ponovno stižu na ekrane RTL-a u ponedjeljak, 10. listopada u 20 sati!