Ostalo

Antonio Krištofić je nova zvijezda na glazbenom nebu: Zgodnog Opatijca nazivaju i nasljednikom Olivera

Antonio je golemu popularnost stekao u showu 'Zvezde Granda', a trenutno predstavlja novi glazbeni projekt, remix za njegov posljednji singl 'Reanimiran'

Tabloid.hr
07.08.2019 04:00

Antonio Krištofić , mladi Opatijac, već je osvojio brojnu publiku svojim glasom, ali i atraktivnim izgledom zbog čega ga posebno voli ženska publika. Antonio je još prije nekoliko godina osvojio cijelu regiju kada je sudjelovao u glazbenom natjecanju 'X Factor', no ovaj Opatijac tu nije stao.

Golemu popularnost stekao je i u showu 'Zvezde Granda',a trenutno predstavlja novi glazbeni projekt, remix za njegov posljednji singl 'Reanimiran'kojeg je izdao nakon što je u show-u 'Zvezde Granda'završio na visokom trećem mjestu.

Antonio Krištofić

Promo

Antonio je od strane domaćih radio postaja proglašen i za najboljeg interpretatora pjesama Olivera Dragojevića , a tijekom 'Zvezda Granda' predstavio se pjesmama hrvatskih pop izvođača, što ga je u tom projektu učinilo autentičnim te je imao veliku naklonost Jelene Karleuše . Pjesmu 'Reanimiran'potpisuje FM Play, producenti koji stoje iza brojnih hitova Severine , dok remix potpisuje Cashew music.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Kako u svijetu interneta vlada sve više bullying, Antonio je ovim remixom odlučio obratiti se svim cyber zlostavljačima i tako vizualno ukazao na aktualne probleme u društvu. Remix spota tako pokazuje koliko je bullying opasan, a Antonio hrabar da progovori o ovoj temi o kojoj se slabo govori.

"Nemam problem siznošenjem stavovai mišljenja na razne teme pa tako i na temu mojih glazbenih koraka, ali ovaj put odlučio sam progovoriti pjesmom, jer će me tako najbolje čuti. Namjerno smo prolongirali moje nove glazbene projekte, s obzirom na to koliko se digla prašina oko još uvijek aktualne pjesme 'Reanimiran'. Ovim projektom želim skrenuti pozornost na internet nasilje i na to kako apsolutno svatko može pod anonimnim i izmišljenim imenom kritizirati i umanjivati nečije stvaralaštvo bez ikakvih posljedica. Živimo u eri digitalnih medija i želim svojim primjerom pomoći svim mladim ljudima, onima koji izlaze iz 'okvira', da se ne obaziru na komentare, već da vjeruju u to što rade i da se ne plaše", kazao je Antonio koji se glazbom bavi od malih nogu, a iza sebe ima mnogobrojne nastupe na velikim pozornicama.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Ipak, ovaj mladić osviješten problemimau društvu, osim dobrih namjera posjeduje i dobar izgled pa je tako često na meti brojnih djevojaka. Nakon što je skupio dovoljno obožavatelja i stekao velika iskustva, Antonio sada kreće u napad na domaći eter. Poslušajte pjesmu, ne samo zbog odlične produkcije, već i zbog poruke koju nosi sa sobom.