Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
JEDINSTVENA PRILIKA

Čarobni svijet malog princa: Projekt interaktivne izložbe o magičnom putovanju vodi posjetitelja na put

U suradnji s RTL-om, INA podržava projekt jedinstvene interaktivne izložbe o magičnom putovanju Malog princa

Image
Foto: Promo
Promo/ 12.5.2022. u 13:58
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Šarmantan, ali i duboko filozofski roman za djecu, Mali princ prvi je put objavljen u SAD-u u travnju 1943. godine, a u Francuskoj dvije godine kasnije. Danas izdavački fenomen, Mali princ jedno je od najomiljenijih i najčitanijih francuskih književnih djela čija slava je eksponirano rasla godinama.

Mali princ može se čitati na više od 300 jezika i dijalekata. Godišnje se proda oko dva milijuna primjeraka, a do danas je prodano više od 150 milijuna primjeraka. Djelo je prilagođeno za radijske emisije, pozornicu, film i televiziju, u obliku grafičkog romana te kao opera i balet. Knjiga je toliko poznata da se originalni rukopis čuva u njujorškoj knjižnici Pierpont Morgan.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/df24b656-d1e8-11ec-958d-0e589cb7c184/original

Baš kako priča teče u knjizi, tako i projekt jedinstvene interaktivne izložbe o magičnom putovanju Malog princa svakog posjetitelja vodi na put s njegovog vlastitog planeta, a na tom putu prati ga i INA. Na svom putovanju posjetitelj obilazi asteroide na kojima sreće različite likove i u konačnici se „vraća kući“, na svoj planet - Zemlju. Što će sve otkriti ili naučiti na tom putovanju, odlučit će mašta svakog posjetitelja, a to je ujedno i najveća vrijednost, kako knjige „Mali princ“, tako i ove interaktivne izložbe o magičnom svijetu inspirirane najvećim ikad ispričanim književnim djelom.

Image
Foto: Promo
Image
Promo

Svaki posjetitelj izložbe dobit će Ininu putovnicu koja omogućava lakše i jasnije putovanje kroz čarobni svijet malog princa. Zato vas pozivamo da zajedno s Inom otkrijte svijet Malog princa i njegovih prijatelja do 25. lipnja u prostorijama Exportdrva u Rijeci te od rujna do studenog u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: Promo
Image
Promo
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VJEČNO PITANJE

Što se više isplati: Perilica rublja ili perilica u kombinaciji sa sušilicom?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba