Ostalo

Koncert Mate Miše Kovača gotovo je rasprodan

Ne jenjava interes za koncertom godine u Splitu

Tabloid.hr
10.12.2018 16:25

Iako je vrijeme Adventa i za očekivati je da se iz kafića čuju božićne pjesme, u Splitu nije tako. Naime, tamo se iz kafića čuju stihovi pjesama kao što su: 'Ako me ostaviš', 'Ti si pjesma moje duše', 'Ostala si uvijek ista', 'Poljubi zemlju', 'Dalmatino', 'Svi pjevaju, ja ne čujem', 'Drugi joj raspliće kosu', 'Nikoga nisam volio tako' i 'Dalmacija u mom oku'.

Razlog je jasan. Ostalo je svega 12 dana do najiščekivanijeg koncerta godine u Splitu. Koncert Miše Kovača pod nazivom 'Samo nas nebo rastavit može' koji će se održati u u Spaladium areni 22. prosinca. Danas je u prodaju pušten dodatni kontigent ulaznica s obzirom na ogroman interes publike, a za očekivati je kako je pitanje dana kada će Spaladium arena biti rasprodana.

Danko Stefanović, organizator koncerta iz RTL Musica dodaje: Znao sam da će interes publike za ovim koncertom biti orgoman s obzirom da je Mišo živuća glazbena legenda ne samo Hrvatske već i ovih prostora. Veselim se koncertu i uvjeren sam da će ovo biti koncert koji će svima ostati u sjećanju. Ako propustite ovaj koncert, siguran sam da će vam poslije biti žao."

Miši će se na pozornici ovog velikog koncerta pridružiti i glazbeni gosti - kćerka Ivana Kovač, klapa Rišpet te gost iznenađenja. Ulaznice za koncert koji ne smijete propustiti su u prodaji putem sustava Eventim i Croatia Tickets i to po cijeni: 99 kuna za parter, te 129 kuna za tribine.