Ostalo

Koncert na terasi dubrovačkog Culture kluba Revelin: Cercle poziva 'Hot Since 82'

DJ set 'Hot Since 88' se održava na terasi kluba Revelin, tocnije na zidinama koje omeđuju Grad

Tabloid.hr
12.06.2019 02:44

' Hot Since 82 ' ce odraditi jedinstveni DJ set u ponedjeljak, 17. lipnja, u 19:30 prema centralnom europskom ljetnom racunanju vremena na terasi Culture kluba Revelin.

Događaj se producira te emitira uživo od strane Cerclea, u suradnji sa Sonus festivalom.

Koncert na zidinama Dubrovnika, s pogledom na Stari Grad

Koncert se održava na terasi kluba Revelin, tocnije na zidinama koje omeđuju Grad. Velicanstveni pogled na stoljetni Grad koji je omeđen zidinama i pod svjetskom zaštitom UNESCO-a, a ujedno i najveci turisticki grad u Hrvatskoj.

Izvođac ce biti sniman s kamerama iz više uglova te ce se emitirati uživo na Cercle Facebook stranici. Nakon izvedbe, umjetnik ce biti intervjuiran, a online publika ce moci postaviti svoja pitanja.

Hot Since 82 - karijera koja je eksplodirala u posljednjih nekoliko godina

Daley Padley rođen je i odrastao u Barnsleyu u Engleskoj (1981. godine, za razliku od svog nadimka). Poceo je posjecivati klubove kao tinejdžer i poceo se "vrtiti" u klubu svog rodnog grada u dobi od 17 godina, gdje je postao poznat po svojim 12-satnim vikend setovima. 2003. godine poceo je DJ-ati na Ibizu, a 2006. godine je zapoceo i rezidenciju na Cream Ibizi.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Padley je 2014. godine osnovao svoju izdavacku kucu "Knee Deep in Sound". Među njegovim pojedinacnim izdanjima, "Damage" izdao je Truesoul Adama Beyera 2015. godine, a "Evolve or Die" pojavio se na Moon Harbouru 2017. godine, godine kada je nominiran za Producent godine na inauguracijskim nagradama Electronic Music Awards. "Buggin" (s pjevacem Jem Cookeom) slijedio je 2018. godine.

Cercle, medij koji proizvodi i emitira koncerte elektronske glazbe uživo u neobicnim i pažljivo odabranim prostorima

Cercle je medij posvecen promicanju umjetnika i prostora s iznimnom produkcijom, s ciljem podizanja svijesti o umjetnosti, kulturnoj baštini i velikim scenama kroz dvije plemenite i ujedinjene umjetnosti: glazbe i videa. Svako dva ponedjeljka, jedan umjetnik svira jedansat u jedinstvenom okruženju, nakon cega slijedi intervju putem Facebooka uživo. Cercle je vec surađivao s više mjesta kao što su Eiffelov toranj, dvorac Fontainebleau, dvorac Chambord, promatracnica tornja Montparnasse toranj, muzej Bourdelle...