Play ponuda
Play ponuda
jedinstveni događaj

Koncert na terasi dubrovačkog Culture kluba Revelin: Cercle poziva 'Hot Since 82'

DJ set 'Hot Since 88' se održava na terasi kluba Revelin, točnije na zidinama koje omeđuju Grad

Image
Foto: Cercle
Tabloid.hr/ 12.6.2019. u 2:44
Play ponuda

'Hot Since 82' će odraditi jedinstveni DJ set u ponedjeljak, 17. lipnja, u 19:30 prema centralnom europskom ljetnom računanju vremena na terasi Culture kluba Revelin.

Događaj se producira te emitira uživo od strane Cerclea, u suradnji sa Sonus festivalom.

Koncert na zidinama Dubrovnika, s pogledom na Stari Grad

Koncert se održava na terasi kluba Revelin, točnije na zidinama koje omeđuju Grad. Veličanstveni pogled na stoljetni Grad koji je omeđen zidinama i pod svjetskom zaštitom UNESCO-a, a ujedno i najveći turistički grad u Hrvatskoj.

Izvođač će biti sniman s kamerama iz više uglova te će se emitirati uživo na Cercle Facebook stranici. Nakon izvedbe, umjetnik će biti intervjuiran, a online publika će moći postaviti svoja pitanja.

Hot Since 82 - karijera koja je eksplodirala u posljednjih nekoliko godina

Daley Padley rođen je i odrastao u Barnsleyu u Engleskoj (1981. godine, za razliku od svog nadimka). Počeo je posjećivati klubove kao tinejdžer i počeo se "vrtiti“ u klubu svog rodnog grada u dobi od 17 godina, gdje je postao poznat po svojim 12-satnim vikend setovima. 2003. godine počeo je DJ-ati na Ibizu, a 2006. godine je započeo i rezidenciju na Cream Ibizi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Padley je 2014. godine osnovao svoju izdavačku kuću "Knee Deep in Sound". Među njegovim pojedinačnim izdanjima, "Damage" izdao je Truesoul Adama Beyera 2015. godine, a "Evolve or Die" pojavio se na Moon Harbouru 2017. godine, godine kada je nominiran za Producent godine na inauguracijskim nagradama Electronic Music Awards. "Buggin" (s pjevačem Jem Cookeom) slijedio je 2018. godine.

Cercle, medij koji proizvodi i emitira koncerte elektronske glazbe uživo u neobičnim i pažljivo odabranim prostorima

Cercle je medij posvećen promicanju umjetnika i prostora s iznimnom produkcijom, s ciljem podizanja svijesti o umjetnosti, kulturnoj baštini i velikim scenama kroz dvije plemenite i ujedinjene umjetnosti: glazbe i videa. Svako dva ponedjeljka, jedan umjetnik svira jedan sat u jedinstvenom okruženju, nakon čega slijedi intervju putem Facebooka uživo. Cercle je već surađivao s više mjesta kao što su Eiffelov toranj, dvorac Fontainebleau, dvorac Chambord, promatračnica tornja Montparnasse toranj, muzej Bourdelle...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
'ISTJERIVAČI PRAVDE'

Plan je jasan: 'Karmeli i Tomislavu treba 'spakovati' kao što su oni nama. Moraju ići kući danas!'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Heineken® Silver lansiran uz audio vizualni spektakl u kući za ljude i umjetnost

Play ponuda

Više s weba