Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
#KLADIMSENASEBE

Lee Zona i RTL pozivaju te da uhvatiš val promjene!

Trenerica 'Života na vagi' Sanja Žuljević te njezin tim su u suradnji s RTL-om oživjeli ono što su sami prošli i izvan malih ekrana

Image
Tabloid.hr/ 3.5.2018. u 11:54
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Trenerica 'Života na vagi' Sanja Žuljević te njezin tim pod zajedničkim nazivnikom Lee Zona, a kojeg čine bivši natjecatelji poznatog showa Darjan Zajačko i Jelena Putnik, u suradnji s RTL-om oživjeli su ono što su sami prošli i izvan malih ekrana.

U želji da potaknu pokret promjena, te pruže i drugima podršku i motivaciju za prvi korak, razvili su online utočište - mjesto gdje počinju promjene za sve one koji su spremni za njih.

Image
Foto:
Image

Na stranici www.leezona.rtl.hr nalazi se pomno osmišljen program treninga i prehrane, zajedno s pripadajućim receptima, a praćen precizno koncipiranim savjetima te motivacijskim tekstovima. Oni u korak prate proces gubitka kilograma, predviđajući sve moguće zamke i prepreke na putu ka zdravom životu.

Svakog dana na stranici ćete moći pronaći nove tekstove i informacije koji će vas voditi prema vašem cilju, a uz to Sanja, Jelena i Darjan putem društvenih mreža biti će uz vas na svakom koraku, bodriti vas, motivirati i odgovarati na vaša pitanja.

Oni najbrži i najodvažniji u odluci da prihvate rizik i klade se na svoj uspjeh, ovisno o svom angažmanu, predanosti i rezultatima, LeeZona i RTL nakon napornog rada poslat će i na zasluženi odmor! Sve informacije o tome kako se priključiti projektu, možete saznati na www.leezona.rtl.hr/kladimsenasebe

Image
Foto:
Image

Svi oni koji su malo sramežljivi ili neodlučniji, moći će se uključiti u program u bilo kojem trenutku nakon isteka prvog roka za prijave. Ako se odlučite sudjelovati na taj način, sve za vas ostaje isto, ali godišnji ćete ipak sami platiti :) 

Na kraju, zbog onih najtvrđih, koji tek trebaju osvijestiti svoje želje, ali i onih koji zaista uhvate val, LeeZona neće stati na ovome. Kao mjesto znanja i promjena, predstavlja pokret koji ima za cilj okupiti ljude koji su spremni na to i u tom nastojanju, cijeli tim kontinuirano će raditi na novom sadržaju, novim programima, novim znanjima i novim iskustvima koje će za vas na jednom mjestu ujedinjavati i prenositi.  Vi ćete biti samo jedan klik udaljeni od njih!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto:
Image

Kada budete odlučivali upustiti se u ovu avanaturu ili ne, prisjetite se: svaki dan koje provedete robujući lošim navikama, kockate se vlastitim životom! Mi vas pozivamo da se ovaj put kladite na sebe!

Prošlo je vrijeme isprika, uhvatite i vi val promjene! Zajaši na www.leezona.rtl.hr/kladimsenasebe

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Nikolina Križančić: “Kandidati se lakše odvaže na prijavu kad je selekcijski postupak kratak i jednostavan”

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba