Ostalo

'Masters of Dirt': Adrenalinski show za cijelu obitelj u Areni Zagreb

Vratolomije koje prkose svim zakonima fizike, nevjerojatni skokovi i flipovi, potezi i trikovi koji oduzimaju dah, sve to očekuje publiku u subotu, 28. prosinca 2019. u Areni Zagreb.

Tabloid.hr
14.11.2019 16:12

RTL Music vam predstavlja najbolje svjetske freestyle virtuoze na motociklima, biciklima i quadovima. Spektakl 'Masters of Dirt'uskoro stiže u Zagreb!
Automobili, motori, bicikli, sva prijevozna sredstva na kotačima od pamtivijeka interesiraju i fasciniraju, a kada se tome dodaju brzina i neustrašivost, nastaje show vrijedan gledanja.

Vratolomije koje prkose svim zakonima fizike, nevjerojatni skokovi i flipovi, potezi i trikovi koji oduzimaju dah, sve to očekuje publiku u subotu, 28. prosinca 2019. u Areni Zagreb .

Masters Of Dirt

Promo

Ljubavprema motorima i automobilima dijele i maleni i veliki, a genijalci 'Masters of Dirta'spremajuoduševiti vas vratolomijama u kojima se vidi sva raskoš i potencijal motornih vozila! Kako bi show mogli doživjeti i oni najmlađi, osiguran je besplatan ulaz djeci do šest godina*.

Publiku u Areni oduševit će skokovi do čak 14 metara u visinu na poligonu dugačkom 24 metara uz vrhunsku pirotehniku i žestoku glazbenu podlogu službenog DJ-a Mosakena te plesačice Fuel Girls iz Velike Britanije.

Glavna zvijezda spektakla 'Masters of Dirt'u Areni Zagreb bit će megapopularni FMX šampion Kai Haase , koji je prvi u svijetu izveo FMX flat-drop backflip sa svojim motociklom na zemlji, i to s rampe visoke nevjerojatnih 10 metara!

Masters Of Dirt

Promo

Uz njega, tu je i Aleš Rozman , koji će izvesti backflip na quadu te ultimativna zvijezda freestyle planinskog bicikliranja Adolf Silva , koji će oduševiti zagrebačku publiku triple backflipom na svom MTB-u.

Najpoznatiji svjetski freestyleri 28. prosinca u Zagreb dolaze u sklopu turneje 'Masters of Dirt Total Freestyle Tour 2019'.

'Masters of Dirt'je više od motocross showa. To je uistinu spektakularni spoj adrenalina, nevjerojatnih vještina i izvedbi na granici (ne)mogućega. Prije šest godina prvi su put gostovali u Zagrebu i u prepunoj Areni ostavili sve bez daha. Ove godine vraćaju se na isto mjesto, no još bolji, nepredvidljiviji, brži i luđi.

*Djeca mlađa od šest godina imaju besplatan ulaz uz uvjet da ne zauzimaju dodatan stolac. Ulaznice se mogu kupiti na linku .