Ostalo

Novitet na hrvatskom tržištu: U nekoliko poteza do najpovoljnijeg kredita

Jeste li ikada tražili pozajmicu ili kredit na internetu, i završili pretragu frustrirani hrpom informacija koju ste pronašli?

Promo
24.10.2018 08:10

Jeste li ikada tražili pozajmicu ili kredit na internetu, i završili pretragu frustrirani hrpom informacija koju ste pronašli? Kako bi se taj problem iskorijenio, stvorena je platforma Matchbanker, koja omogućava korisnicima preglednu potragu za najpovoljnijom kreditnom opcijom.

Ispod svake ponude navedeni su kriteriji koje trebate ispunjavati za dobivanje odobrenja, te prednosti i mane koje vam pomažu pri usporedbi opcija.

Ukoliko ste već neko vrijeme u potrazi za kreditom, vjerojatno ste dobro upoznati s najbitnijim faktorom pri utvrđivanju njegove povoljnosti - kamatnom stopom. Efektivna kamatna stopa je ona koja predstavlja stvarni trošak kredita. Kada uspoređujete dvije ponude, samim pogledom na EKS možete utvrditi koja je povoljnija.

Platforme za usporedbu kreditnih opcija uvelike olakšavaju proces dolaska do novca, štede vam vrijeme, a u konačnici i novac.

Image 2890639 (auto)


Zašto se isplati kredit dobiti online?

Tradicionalni način dobivanja kredita je obilježen dugotrajnim obilaženjem banaka i čekanjem na šalterima. Danas takve neugodnosti možete lako izbjeći s online kreditima, a sve to bez kompromiranja kvalitete i sigurnosti.

Cijeli proces moguće je obaviti iz udobnosti vlastitog doma - od razmatranja ponuda do isplate novca na račun. Obično se radi o 15ak minuta posla.

Image 2890641 (auto)


Što su to brzi krediti?

Brzi krediti su, kao što i sam naziv kaže, oni čija je realizacija brza i jednostavna. Kako biste ostvarili takav kredit, ne treba vam mnogo papirologije - samo osobna iskaznica i bankovni račun, a za veće iznose zajmodavci ponekad zahtijevaju platnu listu, potvrdu o dugovanjima, ili jamstvo.

Korisnici su obično zainteresirani za brze kredite kada im iskrsne nekakva neočekivana životna situacija, ili jednostavno kada im ponestane novca prije kraja mjeseca. Najbolja stvar u vezi brzih kredita je to što ne trebate odrediti svrhu korištenja novca - dobivenim sredstvima možete slobodno raspolagati i koristiti ih za bilo što.

Trenutno na Matchbankeru postoje vrlo povoljne ponude s kojima možete posuditi novac besplatno. Što to točno znači? To znači da ne postoje nikakve kamate i dodatni troškovi: ukoliko posudite do 4000 kn s rokom otplate od 30 dana, vratit ćete 4000 kn natrag!

Image 2890643 (auto)

Je li sigurno koristiti Matchbanker?

Kada koristite Matchbanker, možete biti u potpunosti sigurni da su svi zajmodavci koje vidite na popisu vjerodostojni. Ukoliko primjetite čudne i sumnjive stvari na web stranici odabranog zajmodavca, savjetujemo da budete oprezni. Prevare su, nažalost, moguće svugdje. Srećom, lako ih je uočiti i izbjeći!

Nemojte nikada plaćati naknade unaprijed - ovo je očiti znak da je riječ o prevari, jer vjerodostojni zajmodavci obično ne traže ovakve stvari od vas.
Web stranica puna grešaka također upućuje na sumnjivog zajmodavca.
Nikada ne otvarajte linkove iz sumnjivih, spam mailova - ovo je tipičan znak prevaranata.

Zapamtite, zaštićeni ste pravilnikom Europske unije koji vam dozvoljava da u roku od 14 dana otkažete vaš kredit.

Iza Matchbankera stoji srdačan i uslužan tim posvećenih ljudi, koji se svakodnevno trude poboljšati korisničko iskustvo na našoj platformi. Slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate više pitanja za nas!