Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

PEVEC d.d. najavljuje da će pristupiti međunarodnom udruženju A.R.E.N.A. Alliance

rtl.hr/ 6.7.2018. u 22:08
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

PEVEC d.d. je najavio da je 5. srpnja 2018. pristupio međunarodnom udruženju za nabavu proizvoda za uređenje doma A.R.E.N.A. Alliance. Najviši predstavnici obiju društava danas su se susreli na službenoj svečanosti potpisivanja.

Uprava PEVECA d.d. očekuje da će pristupanje A.R.E.N.A. Alliance društvu donijeti kompetitivnu prednost u bržem i učinkovitijem suočavanju s tržišnim izazovima, osiguravajući pristup raznolikijim i sigurnijim izvorima nabave. Pristupanje će usto osigurati ponudu proizvoda bolje kvalitete i niže cijene za kupce te razvoj privatnih marki.

Očekuje se da će taj novi korak prema jačanju PEVECOVA tržišnoga vodstva u Hrvatskoj pomoći u proširenju PEVECOVE baze kupaca i daljnjoj konsolidaciji povjerenja dioničara.

Jurica Lovrinčević, predsjedavajući Upravnog odbora Peveca d.d., rekao je: „Počašćeni što smo danas ušli u

A.R.E.N.A. Alliance te razumijemo dodatne odgovornosti koje su povezane s tim novim korakom u razvoju društva. Pridruživanje A.R.E.N.A Alliance bit će nam dodatan poticaj i dati nam elan da se posvetimo zadovoljstvu naših kupaca i dioničara.“

Michael Baumgardt, predsjedavajući Upravnog odbora A.R.E.N.A. Alliance, izjavio je: „PEVEC d.d. brzo je postao pouzdan i ugledan komercijalni lider. Zadovoljstvo nam je pozdraviti PEVEC d.d. kao novog člana našeg saveza u sklopu dugoročne suradnje.“

Image
Foto:
Image

O PEVECU d.d.

Osnovan 2012. godine u domaćem vlasništvu, PEVEC d.d. trenutno je lider na hrvatskom maloprodajnom tržištu proizvoda za uređenje doma. Uz mrežu od ukupno 23 trgovine koje pokrivaju sektor proizvoda za samostalno uređenje doma i okućnice (oprema/alati, građevinarstvo/boje, keramika / sanitarna oprema, vrt/sport) te dom (proizvodi za kućanstvo, dom i dizajn, elektronika). Uvođenjem novih usluga i novih prodajnih kanala (uključujući platformu za e-poslovanje) planira se ubrzati njegov dvoznamenkast rast koji traje od 2012. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Za više informacija molimo posjetiti https://pevec.hr/

Image
Foto:
Image

O UDRUŽENJU A.R.E.N.A.

A.R.E.N.A. je međunarodno udruženje za nabavu proizvoda za uređenje doma usredotočeno na nabavu i međunarodne pregovore. Udružuje neke od vodećih nezavisnih europskih maloprodajnih trgovina usmjerenih na kupce koji žele biti „sami svoji majstori“, uključujući Bricomarché (Francuska), hagebau (Njemačka), Jumbo (Švicarska), Bricofer (Italija), Dedeman (Rumunjska) i Baucenter (Rusija).

Za više informacija molimo posjetiti https://alliance-arena.com/en

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Hladnjak po vašoj mjeri

Koji hladnjak je najbolji? Odabir novog hladnjaka može biti velik i nerijetko težak zadatak

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba