Ostalo

Prijavite se na PUBG Duo Adria Championship i osvojite vrijedne nagrade!

Požurite jer prijave traju samo do 7. prosinca

Tabloid.hr
02.12.2019 07:31

Nakon što su prošle godine uspješno organizirali PUBG prvenstvo Hrvatske, ekipa iz Good Game Globala predvođena Nikolom Stolnikom , donosi još veći i još "teži" PUBG turnir za najbolje igrače i to s nagradnim fondom od čak 10 tisuća eura, a finale ovog spektakularnog esport eventa moći ćete pratiti uživo, ekskluzivno na RTLplayu .Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 7. prosinca na PUBG službenoj web stranici .

PUBG Duo Adria Championship

Promo

U Lifeclass Termama Sveti Martin najbolji igrači PlayerUnknown's Battlegroundsa stižu u prosincu na PUBG Duo Adria Championship 2019, turnir za parove s nagradnim fondom od 10 tisuća eura, odnosno gotovo 75 tisuća kuna. Ako ste zainteresirani za ovaj esport događaj godine i vrijedne nagrade koje će osvojiti najbolji natjecatelji, pronađite si partnera i prijavite se na službenoj web stranici PUBG Adria. Požurite jer prijave traju samo do 7. prosinca.

Nakon što su prošle godine uspješno organizirali PUBG prvenstvo Hrvatske s nagradnim fondom od 10 tisuća kuna, ekipa iz Good Game Globala predvođena Nikolom Stolnikom , u suradnji s partnerima, donosi još veći i još "teži" PUBG turnir za najbolje igrače.

PUBG Duo Adria Championship

Promo

Natjecanje će se igrati na PC platformi u dvije faze, online kvalifikacija i offline finala koje će se održati u LifeClass TermamaSveti Martin 14. prosinca . Spektakularno finale moći ćete pratiti uživo samo na RTLplayu, a ukupni nagradni fond od 10 tisuća eura podijelit će najboljih 12 parova u finalu, od čega će četiri tisuće pripasti pobjednicima. Osim odličnih PUBG igrača, na event stižu influenceri i streameri kao što su Maro "sprEEEzy" Miličević, Baro "PougljeniMrav" Barukčić i drugi.

PUBG Duo Adria Championship je poseban i po tome što će se održati na ponešto drugačijoj lokaciji od onih na kojima se inače održavaju esport turniri. LifeClass Terme Sveti Martin poznate su po kupališnom turizmu i healthness ponudi, stvarima koje se gotovo nikad ne vežu uz esport, ali budite sigurni da će se to sve češće događati.

PUBG Duo Adria Championship

Promo

Što je zapravo PlayerUnknown's Battlegrounds?

PUBG je online multiplayer igra tipa Battle Royale, u kojoj stotinu igrača na početku svakog meča iskače iz aviona na veliki otok, gdje zadnji preživjeli postaje pobjednik igre. Igra je razvijena i objavljena od strane tvrtke za video igre Bluehole, a sama je igra inspirirana japanskim filmom Battle Royale iz 2000.godine.

Finale PUBG Duo Adria Championshipa pratite uživo 14. prosinca, ekskluzivno na RTLplayu. Preuzmite besplatnu RTLplay aplikaciju i uživajte u esport eventu.