Ostalo

Tony Cetinski i Tram 11 hrvatski ambasadori Dana prodavaonica ploča

Već jedanaestu godinu zaredom u cijelom svijetu se treću subotu u travnju obilježava Međunarodni dan prodavaonica ploča (Record Store Day).

Tabloid.hr
16.04.2018 12:03

Kao i ranijih godina hrvatski diskografi uključili su se u ovu akciju pa će tako pod zajedničkim krovom Hrvatske diskografske udruge, u subotu 21. travnja, u većim gradovima u Hrvatskoj specijalnim glazbenim izdanjima, prigodnim popustima, druženjem i koncertima u CD shopovima proslaviti ovaj dan.

U skladu sa svjetskom praksom i hrvatski Record Store Day podržale su dva ambasadora Tony Cetinski i Tram 11, koji će uz svoja nova glazbena izdanja koja donose u travnju, obožavatelje počastiti i druženjem u CD shopovima.

U Zagrebu će se u subotu 21. travnja u periodu od 10 do 14 sati u glazbenim dućanima Nova ploča, Aquarius Music Shop i Dancing Bear Music Shop održati kratki koncerti mladih diskografskih nada i glazbenih imena, od Maje Posavec, Marka Kutlića, Nele, Andrijane Baković, Jessice, Kim Verson, Matije Cveka, Jure Brkljače, Davida Temelkova i Sebastiana Popovića do bendova Solarov, Pravila igre, Kawasaki 3P i drugih.

U Menart multimedijalnoj knjižari, u Avenue Mallu u Zagrebu, fanove u 12 sati čeka nastup Tram 11 i potpisivanje njihovog novog vinilnog izdanja te nastupi Grette i Mel Camina.