Ostalo

Vatra je najavila goste velikog obljetničkog koncerta u Domu sportova

Izniman glazbeni repertoar, odlična atmosfera po kojoj je Vatra nadaleko poznata, vokalno-glazbena pratnja vrsnih artista i podrška mnogobrojnih obožavatelja, ispunit će Dom sportova energijom koja osvaja

Tabloid.hr
27.03.2019 16:38

Bliži se datum velikog obljetničkog koncerta kojim će Vatra obilježiti dva desetljeća glazbenog stvaralaštva, a tom će prigodom pozornicu s njima dijelitivrhunski glazbenici i prije svega, prijatelji.

O kome je riječ, otkriva nam Ivan Dečak :"Na pozornici će nam se pridružiti prije svega naši dragi prijatelji, a potom i vrsni glazbenici i pjevači.Dakle ljudi s kojima smo kroz ovih 20 godina surađivali, ali se i privatno družili.Dakle 05.04. nam se pridružuju: Damir Urban , Massimo Savić , Tonka Matković Šerić .Na gitari Pavle Mihaljević , na trubi Stipe Mađor te Mihael Kurjančić , našpridruženi član na klaviru i back vokalima."

Izniman glazbeni repertoar, odlična atmosfera po kojoj je Vatra nadaleko poznata, vokalno-glazbenapratnja vrsnih artistai podrška mnogobrojnihobožavatelja, ispunit će Dom sportova energijom koja osvaja. Tom će prilikom Vatra predstaviti i svojdeseti studijski album 'Nama se nikud ne žuri' , s kojeg je istoimeni singl, duet s Massimom , nominiran i za glazbenu nagradu Porin u kategorijamaPjesma godineiNajbolja vokalna suradnja.

Vatrini singlovi osvajaju i struku i publiku pa je tako i aktualni, 'Sve je tišina' ,odmah ušao na nacionalnuHR Top 40listu singlova. To ječetvrti predstavljeni singl s novog albuma, a prethodili su mu 'Sekvoje' , 'Nama se nikud ne žuri' i 'Ukleti Holandez'. Koji se još budući hitovi nalaze na novom albumu,doznat ćemo uskoro u Domu sportova.

Pripreme su u završnoj fazi, finaliziraju se svi detalji i odbrojavamo dane do5.4., kada ćeDom sportova biti mjesto vatrene proslave dvije dekade uspješne glazbene karijere.