Ostalo

Arija Rizvić za RTL.hr o seriji 'San snova': 'Bivša sam manekenka, influencerica i - negativka. Zaista...

U videointervjuu za RTL.hr glumica i redateljica Arija Rizvić otkrila je kako zaista uživa na setu te kako je ovom snimanju trenutačno maksimalno posvećena

RTL.hr
17.06.2023 08:00

Snimanje nove RTL-ove dramske serije s elementima humora je u punom jeku, a nedavno se set preselio i u grad podno Biokova, u Makarsku. Glumci snimaju na nekoliko lokacija, a sve kako bi 'San snova' , kako se zove perjanica naše jesenjske televizijske sheme, gledateljima pružio najbolji mogući doživljaj na malim ekranima. Jednu od glavnih uloga ima poznata glumica i redateljica Arija Rizvić , koja ne skriva sreću i uzbuđenje zbog ove televizijske uloge.

Utjelovila je lik Kristine, fatalne mlade dame čiji će ljubavni zapleti svakako zabavljati gledatelje, a ponekad ih i razljutiti. Kristinu u početku upoznajemo kao djevojku nogometaša Alena Stošića, kojeg tridesete okrutno dočekaju, prvenstveno jer mu propadne transfer za kojeg je radio cijelo djetinjstvo i dio mladosti. To je okosnica radnje, u koju se uklapa i Kristina, prije svega željna slave i novca. O svom liku, ali i atmosferi na setu, Arija je govorila u intervjuu za RTL.hr.

"Moj lik je Kristina Ćuk. Ona je djevojka Alena Stošića, bivša manekenka i influencerica. I negativka", rekla je tek kratko. To je početak priče, koja se komplicira kad se u nju ubace i drugi likove, a detalje će gledatelji doznati već ove jeseni.

Marko Braić, Ivana Krizmanić, Arija Rizvić i Emir Hadžihafizbegović

Serija je sa snimanjem započela prije nekoliko tjedana, što na terenu, a što u zagrebačkom Jadran filmu gdje se na 16 setova koji se sveukupno prostiru na 1800 kvadratnih metara, snima poveći dio radnje. Arija, osim u Zagrebu, snima i u Makarskoj.

"Odlično nam je, ekipa je super, produkcija također. Uživamo, zabavljamo se i mislim da će serija biti fenomenalna.Što se tiče scenarija, isto mišljenje dijelim kao i moje kolege, baš uživam kada ga čitam. Samo čekam što će biti dalje jer mi je predobro. Zaista mislim da će i gledatelji zavoljeti našu seriju", rekla je uzbuđena Arija.

Pročitajte još
FOTO Serija 'San snova' od danas se snima i u Makarskoj: Pogledajte kako nam je bilo na predstavljanju

Velika čast je što sinergiji ove serije daje spoj mladosti i iskustva budući da se u plejadi glumaca ističu glumačke legende poput Emira Hadžihafizbegović, Frane Lasića, Žarka Radića...

"Još s Emirom nisam imala scene, no zaista je odlično", rekla je.

Arija je poznata kao radoholičarka pa joj je ovaj ritam dobro znan - žonglira između kazališta i snimanja, a to je ono što je i usrećuje.

"Uz ovu seriju sam snimala i jednu stranu seriju u Trstu. Letila sam s ovog seta u Trst i radim kazališni event, ali najviše sam posvećena ovom snimanju", zaključila je.

POGLEDAJTE VIDEO: