Ostalo

ANKETA: Tko je bio vaš ovotjedni favorit u 'Shopping kraljici'?

U proteklom su tjednu modnom pistom prošetale zanosne dame u crvenom. Koja od njih je, prema vašem mišljenju, najbolje pogodila temu i zaslužila laskavu titulu, odgovorite u priloženoj anketi.

Press
21.04.2018 17:00

Ana Marija Grdić, Irma Igrec, Tea Ružić, Sofija Stanišić i Emica Macan imale su naizgled jednostavnu, a opet zahtjevnu tjednu temu - dama u crvenom. Cure su se našle u problemu prilikom biranja odgovarajućih komada odjeće jer su trebale pripaziti da ne pretjeraju s nijansama crvene boje. Zbog prevelikog opreza, modni kritičar Robert Sever pojedinim je kandidatkinjama pak zamjerio to što su odabrale premalo crvene odjeće i tako promašile temu.

shopping kraljica

Prema ocjenama kandidatkinja, najbolje u proteklom tjednu su bile Ana Marija i Emica koje su zaradile isti broj bodova, 31 bod, te je na kraju tjedna odluka ovisila o Severu. Poznati stilist i dizajner Emici je dodijelio bod više nego Ana Mariji te je tako 59-godišnja umirovljenica odnijela titulu druge ovosezonske ' Shopping kraljice '.
Emica je svojom pozitivnom energijom i samouvjerenim stavom prizvala pobjedu te je njezina crvena haljinica postala dobitna ovotjedna kombinacija.

Je li Emica bila i vaš favorit ili ste vidjeli Ana Mariju, Irmu, Teu ili Sofiju kao novu 'Shopping kraljicu' - izjasnite se u priloženoj anketi!

'Shopping kraljicu' pratite od ponedjeljka do petka u 17:30 sati na RTL-u!