Play ponuda
Play ponuda
ANA-MARIJA BRDEK

Dobar početak tjedna uz poznatu shopping partnericu

Prva natjecateljica dobila je visokih 35 bodova.

Image
Press/ 21.3.2016. u 18:15
Play ponuda

Ana-Marija je modna dizajnerica koja izrađuje nakit, i koja vjeruje da će joj kreativnost pomoći u izvršenju ovotjednog zadatka. Za vrijeme snimanja nazvala ju je baka, koja joj i inače puno pomaže, a naša ekipa upoznala je i njezinu mačku Potu.

Prvo su kupile gaćice i grudnjak, ali zatim je odluka pala da se vrate po kombinezon. Pritom su, u istome dućanu pronašle i kaput, cipele i torbicu. Kako na štiklama ima zlatni detalj, Ana-Marija se odlučila kupiti naušnice i prstenje iste boje.

S još dovoljno vremena i novca u koverti, Andrea je odlučila posjetiti frizera, gdje je dala napraviti šiške i podignutu frizuru s modernim pletenicama. Otišla je i na šminkanje, gdje je odabrala upečatljivi narančasti ruž koji će kombinirati s lakom za nokte iste boje. Potrošila je 1823 kune, što znači da joj je u koverti ostalo 177 kuna – da je imala vremena, vjerojatno bi i njih potrošila.

 Irena je bila zadovoljna kako je naša današnja natjecateljica odgovorila na zadanu temu pa se odlučila za visoku devetku, a Ines joj je zbog odabira torbice dala osam. Ivana i Lucija su se složile s Irenom pa su okrenule devetku.

Ana-Marija je tako zaradila 35 bodova, koje će biti teško dostići. Gorljiva borba nastavlja se sutra u 17 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
USKORO NA RTL-U

Anamarija i Drago stižu u 'Superpar': 'Moj mlađi suprug je pomalo neozbiljan'

Play ponuda

Više s weba