Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
A inače ne voli ružičastu boju!

Luciana za svojih '50 nijansi roze' dobila 31 bod

Image
Foto: RTL
Press/ 23.9.2015. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Današnja kandidatkinja u “Shopping kraljici” je 24-godišnja Luciana Jagatić, diplomirana ekonomistica i diplomirana dizajnerica. Završila je dva fakulteta – ekonomiju i arhitekturu, no više voli arhitekturu jer voli dizajn i lijepo. Mlada i ambiciozna Luciana se tek doselila u stan, a sama je osmislila njegov interijer. U garderobi inače nema ružičaste boje, ali ju voli u detaljima interijera. Komunikativna je i vesela. Voli pričati o svemu s jednakim žarom, bilo da se radi o politici ili modi. Kaže da je svaki dan netko „odmjerava“ u gradu, bila ona u trenirci ili sređena. Voli biti sređena. Uvijek ima jedan par štikli u prtljažniku automobila.

Ostalim kandidatkinjama je simpatična, smatraju je pričljivom, a na prvi dojam im se činila umišljena i razmažena. Misle da joj 2000 kuna za cijeli shopping neće biti dovoljno s obzirom na to da su neke njene cipele koštale duplo više. Počastila je kandidatkinje tortom i višnjevcem, a ostavila je jednu čašicu i za Boruta. Svim djevojkama, ali i Borutu, je pripremila poklončić iznenađenja. Borut zbog toga neće biti nepristran, gledat će samo modni segment shopping.

Renatin prigovor je boja suknje, ona bi radije da je stavila neku jaču boju pa joj je dala ocjenu 9. Ivi je bila malo preozbiljna I preblijeda pa joj je dala ocjenu 8, s čime se složila I Mihaela s ocjenom 7. Heleni je također sve presvijetlo, te misli da je promašila temu u kojoj se trebala odijenuti mladenački, a ne ozbiljno. Dala joj je ocjenu 7.

Luciana je ukupno dobila 31 bod, čime je zasjela na drugo mjesto iza Ive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZA PRSTE POLIZATI!

Isprobajte Natalijin recept za desert koji se topi u ustima: Za kolač Karpati sve sastojke već imate u kuhinji

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba