Play ponuda
Play ponuda
LUCIJA PRPA

Lucija je otplesala (zasad) pobjedničku točku

Svojom kreacijom je nadmašila dvije protukandidatkinje i zauzela prvo mjesto.

Image
Press/ 9.3.2016. u 18:15
Play ponuda

Nakon što nas je upoznala sa svojim dečkom, pokazala nam je svoj ormar i potvrdila  priču da obožava nositi haljine. Najskuplji komad odjeće koji posjeduje je kaput pa se razveselila kada  je saznala da će zbog ovog zadatka moći kupiti novi. Nakon što je dočekala protukandidatkinje i poklonila im aperitiv da ih ugrije, uputila se u svoju shopping avanturu.

Dok su ostale natjecateljice bile iznenađene njezinim ormarom, Lucija se našla sa svojom partnericom, bivšom cimericom Andreom, koja će joj služiti kao nosač vrećica. Kako obožava crvenu boju, žarko je željela takav kaput, no sreća nije bila na njezinoj strani. Ipak, pronašla je zanimljivu crnu prozirnu košulju, koju je uparila sa šljokicama ukrašenim grudnjakom. Borut je pozdravio njezinu odluku koja ima dozu iznenađenja.

Uz Andreine savjete, kupila je zlatne cipele i torbicu, napravila kovrče te se odlučila za zlatni smokey eyes. Iako nije bila zadovoljna bijelim kaputom, vrijeme shoppinga joj je isteklo te se uputila prema studiju, gdje su je čekale ostale kandidatkinje. Došlo je vrijeme da pokaže svoju kombinaciju koju je platila 1642 kune, što znači da je uštedjela rekordnih 358 kuna!

Zbog uštede ili smjelosti, ostale kandidatkinje su je nagradile bodovima – dobila je visok 31 bod! Mateja joj je dala osmicu, Marija se složila, Tatjana se odlučila dodijeliti šesticu, a Anemari je ocjenjivanje zaključila visokom devetkom.

Može li ostati u prednosti, saznajte već sutra u 17 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba