Ostalo

Odijela u boji apsolutni su proljetni hit!

Ovo proljeće odbacite klasična odijela i odjenite boje. Crvena, roza, plava ili žuta, nije bitno, važno je samo da u svom ormaru posjedujete ovaj 'in' komad sezone.

Press
19.04.2018 15:00

Odijela više nisu namijenjena samo poslovnim sastancima i drugim ozbiljnim događanjima, već su poželjna u svim prigodama. Od ležernih situacija, poput kave u gradu, subotnje špice ili polusvečanih i svečanih događanja – zablistat ćete u svakoj prilici uz najmoćniji odjevni komad sezone.

Već ste do sada mogli primijetiti da su poznate Hrvatice prihvatile ovaj modni trend te se najčešće odlučuju za roza ili crveno odijelo, dvije boje koje će zasigurno obilježiti proljeće 2018.

"Kažu da je crvena u kombinaciji s rozom hit sezone.Ne pratim slijepo trendove, ali ovaj mi se bas svidja", otkrila je popularna RTL-ova voditeljica Marijana Batinić .

Da crvena nikada ne izlazi iz mode, znaju i u popularnom modnom showu ' Shopping kraljica ', u kojem je ovotjedna tema Dama u crvenom .

teacijela

Hoće li se koja kandidatkinja odlučiti za aktualni trend i tako oduševiti modnog kritičara Roberta Severa, ne propustite pogledati već danas u 17:30 sati na RTL-u!