Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Ovotjedno finale

Ruža održala modnu lekciju protukandidatkinjama i odnijela pobjedu

Vesna Štajduhar ima 47 godina i radi u građevinskoj firmi kao vođa računovodstva i financija. Voli različite boje, glazbu, a nikako ne voli laž.

Image
Press/ 26.2.2016. u 18:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Novac od pobjede potrošila bi na još odjeće i novu torbu. Svakodnevno nosi casual stil, ali ponekad su tu i šljokice.

Protukandidatkinje je u svoj maleni, ali sladak stan primila uz pjesmu jer zna svirati harmoniku, što se Dorotei, Martini, Andreji i Ruži svidjelo pa su pohvalile njezin trud. Za shopping partnericu Vesna je odabrala prijateljicu Andrijanu Habijančić, geološku tehničarku. Kao i druge natjecateljice ovog tjedna, Vesna je krenula u shopping s idejom  kombiniranja haljine i čizama uz kaput.

Imala je sreće pa je u prvome dućanu u koji je ušla pronašla haljinu, šal i cipele te je čak ostvarila i popust. Bijela haljina na točkice, lakirane crvene cipele i kožne rukavice uistinu su odisale elegancijom, baš kakvu je Borut zahtijevao.

Kad bi mogla birati neku filmsku ulogu, bila bi Bondova djevojka, a da voli biti diva, dokazala je i preispitivanjem trgovca oko točne cijene i popusta jer je bila uvjerena da je previše zaračunao. Ipak, odlazi provjeriti i druge dućane pa nailazi na lakiranu torbu i na brojne kišobrane, no njezina pratiteljica Andrijana je odgovara od raznih šarenih točkastih izdanja.

Kako se morala vratiti u dućan po haljinu i ostatak outfita, morala je zamoliti druge kupce da je puste prije reda -  Borut ju je stoga prozvao Shopingzzillom! Ipak, sve važno je kupila, stoga je odlučila ostalo vrijeme potrošiti na frizuru i šminku. Iako je kao mlada nosila tada popularni minival, danas se odlučila samo na osvježavanje boje pramenovima i šišanje s čime je bila posebno zadovoljna. Stil makeupa je prepustila svojoj shopping partnerici koja je zamislila crveni ruž i neutralne oči. Kako im je ostalo još malo vremena, odlučile su se opustiti u masažnim stolcima prije nego li se razdvoje.

Došlo je vrijeme da se Vesna obuče i pokaže svojim protukandidatkinjama, ali i Borutu. Njemu se sviđala njezina transformacija u elegantnom izdanju, no prigovorio je na kombinaciju crne lakirane torbice i crvenih cipela istog materijala. Ipak, sve je bilo dobro isplanirano, jer je potrošila 1993 kune.

Pod izlikom da je možda i previše elegantna, Andrea je Vesni dodijelila sedmicu, a slično je razmišljala i Dorotea koja joj daje osam. Martina je i danas bila široke ruke, pa je eleganciju nagradila desetkom, ali Ruža se nikako nije slagala i Vesnin komplet je smatrala promašenim pa joj je dala pet, što znači da je Vesna na kraju sakupila 30 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na red ponovno dolazi Borut koji mora dati svoj sud – za Dorotein pomalo gothic stil daje joj sedmicu zbog cipela od brušene kože koje ne bi izdržale pljusak. Andreu je pohvalio za hrabrost, ali kombinaciju je nazvao 'ne baš najsretnijom' i dodijelio joj šest. Istu ocjenu daje i Ruži, zbog jakne koja ju je previše zatvorila i lošeg kroja hlača.  Missicu Martinu je pohvalio za kombinaciju stilova i nagradio je osmicom,  a Vesni je zamjerio manjak funkcionalnosti na kiši, ali za eleganciju dobiva sedam.

Kada je vrijedna ekipa zbrojila sve ocjene, sve je bilo spremno za proglašavanje pobjednice tjedna, a to je Ruža Marić! Osim glavne nagrade, dobila je i iznenađenje koje je obećala podijeliti s kćerkom, za koju kaže da je zaslužna za njezino prvo mjesto.

Budite s nama i idući tjedan, kada kreće nova borba za titulu shopping kraljice!

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
EKSKLUZIVNO

Gabrijela iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr: 'Majka 17 godina nije pitala za mene, a ruganje okoline je ostavilo traga'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba