Ostalo

Stella Kolar upisana je u Guinnessovu knjigu rekorda!

Druga ovotjedna natjecateljica Shopping kraljice dugi niz godina bavila se plesom te je čak ušla i u svjetski poznatu knjigu rekorda!

Press
11.04.2018 12:00

Natjecateljica, koja je u utorak popodne nastupila u Shopping kraljici , Stella Kolar , dok je pohađala osnovnu školu, bavila se suvremenim plesom u jednoj zagrebačkoj plesnoj školi. Učila je balet i ritmiku, a uz sve to našla je vremena i za sviranje klavira. Potvrdu da su se svi plesni koraci i sav uloženi trud isplatili dobila je 2016. godine kada je ušla je u top deset plesača Hrvatske. Zajedno s njima nastupila je u Nizozemskoj, gdje su uz natjecatelje iz još 10 zemalja svijeta uspjeli osvojiti prvo mjesto plešući nizozemski ples u klompama. Pobijedivši na tom turniru, zajedno sa svojim timom, ušla je u Guinnessovu knjigu rekorda. Godinu dana kasnije uslijed napornih plesnih treninga zaradila je ozljedu koljena te je morala odustati od plesa.

Danas radi kao savjetnica za ljepotu, a u slobodno vrijeme bavi se modelingom. Na pitanje gdje se vidi u budućnosti, kaže kako joj je šminkanje posao, a dok je mlada, svakako će se usput baviti modelingom. Sudjelovanjem u Shopping kraljici jako je zadovoljna, kaže kako je to bilo savršeno i zabavno iskustvo te bi svakako preporučila svima da se prijave i dožive iskustvo u tom showu. Kritike je nisu previše uznemirile, kaže kako kritika mora biti, kako je sve to samo igra i kako nikome ništa nije zamjerila.

Danas u shopping ide Dijana Poldrugač, 23-godišnja odgajateljica. Kako će se snaći u odabiru pastelnih boja, ne propustite pogledati u 17:30 na RTL-u.