Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Pratnja za 10

Tražili romantiku, dobili sportsku eleganciju

Danas je u potragu za lepršavom romantičnom kombinacijom išla Ana-Maria Brkić, 18-godišnja buduća profesorica, koja jako voli fotografirati, obožava nositi prstene, a u ormaru ima najviše haljina.

Image
Press/ 22.5.2018. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Shopping partner bio joj je cimer Borna, koji je od Roberta Severa zaradio čistu desetku jer je pravi primjer prijatelja i idealnog shopping partnera. Sever je pohvalio njihovu zanimljivu taktiku kupnje - prvo su sve rezervirali, a zatim su odlučili sve isprobati.

Image
Foto:
Image

Pred kraj kupnje, Ana Maria i Borna odlučili su tražiti samo romantična odijela, što Robertu nije bilo baš jasno te je izjavio kako će se „raniti“ jer se današnja kandidatkinja odlučila za puder roza, po njemu, sportsko odijelo. 

Image
Foto:
Image

„Cjelokupni dojam Ana-Marijinog stajlinga mi je više neka sportska elegancija nego profinjena, možda čak i pretjerana ženstvena romantika. Ono što svakako želim pohvaliti je ovaj predivni top koji izgleda kao neki pariški Chloe, što je uvijek plus, i ove prekrasne tonove odijela, torbice i cipele koje je izabrala. Što se tiče kolorita savršeno i u temi, međutim, nikako nije smjela izabrati ovakvu formu koja je presportska, a zahtijevali smo nešto lepršavije i ženstvenije. Ono što me najviše smeta je što ovo nije tema koju smo mi zadali, mi smo tražili lepršavu romantiku, a ovo je sportska elegancija“, zaključio je modni kritičar.

Na sportsku eleganciju Ana-Marija je potrošila ukupno 1994 kune, a ostale djevojke su uglavnom imale dobre komentare pa su ju nagradile s 33 boda, čime je došla na prvo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto:
Image

Sutra u shopping ide medicinska sestra Adriana Brkanac, a hoće li uspjeti osvojiti više bodova od Ana-Marije i hoće li imati shopping partnera za 10, ne propustite pogledati u još jednom izdanju Shopping kraljice u 17:30 sati na RTL-u.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PRIČA KAO ŠPANJOLKA

Čak osam i pol godina Ivana je provela u Španjolskoj: Živjela je u šest gradova i bavila se nečim neprocjenjivim

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba