Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Tea i dalje u vodstvu

Trula Cindyina jesen: Ostvarila samo 27 bodova

Image
Foto: RTL
Press/ 5.11.2015. u 18:32
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Današnja natjecateljica je dvadesetogodišnja studentica Cindy Šoštarić, rođena i odrasla u Italiji.  Bavi se plivanjem, voli noćne izlaske, a zanimljivo je i da nema ormar u sobi – ima čitavu prostoriju! Voli bijelu boju, a najviše novca troši na jakne. Za sebe kaže da sama stvara svoj stil i da nema modnog uzora te priznaje da shopping nikada ne planira.

Nije isplanirala što će kupiti jer je pripremala zakusku za ostale natjecateljice, ali sada u kupnju odlazi smirena kako bi kupila ono što joj se najviše svidi. Njezina shopping partnerica je prijateljica Dora Pavičić, studentica agronomije. Prva ideja je bila kupiti tamnozelenu suknju koju su rezervirale, ali plan se promijenio pa je Cindy u vrećici imala bluzu i hlače. Outfit je nadopunila smeđim cipelama, profesionalnim šminkanjem, torbom i nakitom. Odlučila se na jednostavnu pletenicu, a u frizerskom salonu kupila je i četku za kosu.

Mlada studentica nije potrošila sav novac – u koverti je ostalo 175 kuna, što znači da je potrošila 1825 kuna na svoj izgled koji treba dočarati boje jeseni. Željka smatra da je Cindy sve dobro skombinirala, ali joj fali „ono nešto“ pa joj daje osmicu. Tea se slaže da je bila lijepa, ali po njezinom mišljenju nije bila dovoljno elegantna pa joj daje šesticu. Ivana je očekivala veću promjenu i smatra da zaslužuje sedmicu, a Silva se složila s Teinom šesticom jer smatra da je Cindy mogla izabrati jače boje. Ukupni rezultat na kraju dana je 27 bodova, što Cindy smješta na treće mjesto te, na žalost, nema šanse biti ovotjedna shopping kraljica.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŠIBENIK

Zoran pomaže divljm napuštenim životinjama, a na ranču ima vepra Petra i Petrunjelu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba