Ostalo

U novoj sezoni 'Shopping kraljice' modni kritičar je Robert Sever!

Omiljena zabavna emisija Shopping kraljica" od 9. travnja opet vlada malim ekranima. Na RTL-u se počinje prikazivati treća sezona u kojoj će ulogu modnog kritičara imati poznati hrvatski dizajner i stilist Robert Sever.

RTL
03.04.2018 13:47

Sever već 23 godine radi kao stilist, a svoj modni brend, koji Hrvatice obožavaju ima 17 godina . Bogato modno iskustvo svakako je garancija da u novom epizodama Shopping kraljice" neće nedostajati kvalitetnih savjeta uz koje će učiti i kandidatkinje, ali i gledateljice pred ekranima. Snimanja su već počela, a Robert otkriva kako je biti dio tima Shopping kraljice".

Snimanja su doista zabavna i zapravo su svojevrsni nastavak mog rada u TV produkciji, tako da doista uživam. Ljudi u timu su vrlo konkretni i daju mi odličnu potporu pa je i meni lakše raditi moj dio zadatka", otkriva dizajner i stilist.

Koncept emisije je da pet kandidatkinja dobije određenu temu prema kojoj moraju odabrati svoj outfit i predstaviti ga protukandidatkinjama, a na kraju tjedna uz pomoć Roberta Severa odlučuju koja je tjedna pobjednica. I Sever priznaje da se ponekad nije nimalo lako odjenuti po naredbi".

Robert Sever

Zadatak nije nimalo lak jer je bitno u temu ukomponirati sebe i svoj stil, ili ga potpuno negirati i iznenaditi nas nečim novim. U tome i je čar ovog showa - u samom izazovu", pojašnjava pa dodaje da će se u ocjenjivanju kandidatkinja najviše voditi time jesu li bile dosljedne zadanoj temi.

Nakon toga gledam kako je osoba svoju osobnost uklopila u priču. Jako cijenim kada netko s puno truda izvrši temu, kada vidim da joj je stalo, a ne samo da kupuje stvari koje bi inače nosila ili koje joj nedostaju u ormaru", kaže Sever.

Iako se Hrvatice generalno vole pohvaliti kako imaju stila, Sever ipak s rezervom uzima tu konstataciju.

Općenito smatram da premalo njih njeguje vlastiti stil, većina ide za ponuđenim trendovima ili sugestijama medija. Ekspanzija je umjetnih stvari, što osobno ne volim pa ću nastojati kroz svoje djelovanje ponuditi neke nove ideje i opcije. Najčešće greške su nedostatak individualizma, slijepo praćenje trendova, općenito - povodljivost. Smatram da žene nemaju dovoljno povjerenja u sebe i da se zamaraju time što će drugi reći, a to je pogubno za osobnost a samim time i za stil", kaže Sever.

Ipak, dodaje da će kandidatkinjama Shopping kraljice" tu i tamo progledati kroz prste jer im prije svega pristupa prijateljski.

Kako će se Robert Sever snaći u ulozi modnog kritičara i koliko Hrvatice doista imaju stila, ne propustite gledati već od ponedjeljka, 9. travnja u 17:30 u novoj, trećoj sezoni Shopping kraljice"!