Ostalo

'To što je Bea sitna nije moj problem, ja sam krupna i to je moj problem!'

''Centimetri su bitni'' ovotjedni je zadatak za sve kandidatkinje. Cure trebaju uskladiti visoke štikle, od minimalno 12 centimetra, sa profinjenom i elegantnom odjećom

RTL
16.06.2015 12:00

Nakon jučerašnje ''lateks'' Katarine slijedi Bea koja ćepokušati odgovoriti ovotjednom modnom izazovu u kojem su cipele na petu modni imperativ .

Bea Artuković i shopping partnerica


Bea Artuković ima 19 godina i živi s dečkom u Bistri. Ona se bavi modelingom, a u slobodno vrijeme šeće s psom ili ide u shopping. Njena najbolja prijateljica, Jelena , danas će joj pomagati u kupovini savršene modne kombinacije. Bea i Jelena najbolje su prijateljice koje su se upoznale prije tri godine preko bivšeg dečka. Obje su zaključile da zajednički neprijatelji stvaraju prijatelje!

Bea Artuković - Shopping kraljica

Dok su njih dvije haračile Arena centrom ostale djevojke razgledavale su Bein stan. Šok za šokom! Prvo u ormaru nisu mogle pronaći Beinu odjeću , a potom su ušle u kuhinju u kojoj su imale što vidjeti! ''Pogledaj ovaj cirkus! Rekla je da je spremala stan tri dana, a vidi na što liči!'', bili su komentari na kuhinju..

Bea Artuković - Shopping kraljica

Nije kuhinja bila jedini problem za Beu, ona se u shoppingu nikako nije mogla snaći. Što zgodna Bea nije mogla pronaći i je li se poskliznula na ovu modnu temu, saznajte već od 17 sati na RTL-u !