Hrana je lijek, reći će mnogi, ali ako Jozefinu pitate hrana je vječni izvor inspiracije. Kuha otkad zna za sebe i mada su joj prvi zadaci u kuhinji bili pranje suđa dok roditelji kuhaju, simpatična Brođanka kaže kako je i to bila dobra škola.
Obožava kuhati i eksperimentirati, u restoranu nikad ne naruči isto jelo jer kako će onda naučiti nešto novo?
Poanta je, naime, da jelo iz restorana vješto iskopira i kod kuće uz par svojih dodataka, a predsjednik žirija u njezinoj kući je suprug.
Kuha sve, ali kaže da je ipak slavonska hrana najukusnija. Kao jelo koje bi mogla jesti stalno navodi sarmu, a probala bi jesti sve osim buba.
Kad bi jednog dana osvojila jackpot, Jozefina, inače majka dvoje djece, počastila bi se konobom u Istri ili Dalmaciji.
A dotad časti vas, dragi čitatelji, svojim slasnim receptima koje možete pronaći na blogu 'Hrana fina by Jozefina' .
Svakako probajte!