Ostalo

10 mjeseci nakon prekida s Bradleyjem: Irinu Shayk osvojio serijski zavodnik lijepih i slavnih žena

Deset mjeseci nakon prekida zaruka s Bradleyjem Cooperom, Irina Shayk viđena je s Vitom Schnabelom.

Tabloid.hr
31.03.2020 08:00

Ruska ljepotica Irina Shayk nedavno je viđena u New Yorku s bogatim trgovcem umjetnina i vlasnikom galerije Vitom Schnabelom .

Vito je u društvenim krugovima poznat i kao veliki zavodnik lijepih i poznatih žena, a prva među njima koja je "pala" bila je njemačka manekenka Heidi Klum s kojom je proveo nekoliko godina.

Heidi Klum i Vito Schnabel

(FOTO: www.profimedia.hr)

Novi par dan je proveo u šetnji New Yorkom unatoč pandemiji koronavirusa, a zatim su viđeni kako ulaze u njegov apartman na Manhattanu.

FOTOGRAFIJE PARA POGLEDAJTE OVDJE !

Drugim riječima, manekenka i trgovac prekršili su dva pravila ponašanja tijekom pandemije, no čini se kako je želja da provedu vrijeme zajedno veća i od nekih pravila.

Irina je s Vitom uhvaćena 10 mjeseci nakon prekida zaruka s ocem svoje kćeri Lee De Seine, Bradleyjem Cooperom .

"Dvoje odličnih ljudi ne moraju nužno biti dobar par. Život bez Bradleyja je nešto potpuno novo, jer nije lako naći balans između karijere i toga da sam sada samohrana majka. Vjerujte mi, postoje dani kada se ustanem i pomislim da nemam pojma što radim i da ću se raspasti", progovorila je za britanski Vogue Irina, iako i dalje nije otkrivala razloge prekida zaruka.

Amber Heard i Vito Schnabel

(FOTO: www.profimedia.hr)

S druge strane, Vito je nakon Heidi osvojio i glumicu Amber Heard , bivšu suprugu Johnnyja Deppa , no to nije dugo potrajalo, a u njegov je krevet već je uskočila nova ljepotica, Madalina Ghenea .

Instagram senzacija nije se odvajala od njega od travnja 2019. godine, a čini se kako je na njezino mjesto došla njezina puno poznatija kolegica, jer tko bi odoljeo Irini koju već godinama smatraju jednom od najljepših žena svijeta.