Play ponuda
Play ponuda
nevjerojatan glumac

10 šokantnih i drastičnih transformacija Christiana Balea: Jeo jabuku na dan, a onda se prežderavao pizzama

Britanski glumac Christian Bale danas slavi 46. rođendan, a mi smo povodom toga izdvojili njegovih 10 najšokantnijih tjelesnih transformacija koje je trebao napraviti za filmske uloge. Nema sumnje da je postao kralj transformacija nakon što se je za film "The Machinist" došao na samo 54 kilograma, a u samo nekoliko se mjeseci se za Batmana morao dovesti u nabildano stanje u kojem ga svi dobro znamo. Za film "Vice" trebao je dobiti 20 kilograma, a već godinu nakon je smršavio 30 za najnoviji film "Ford v Ferrari". Tehnike kojima je postizao ove tjelesne rezultate su apsolutno drastične i šokantne, a ne znamo postoji li ijedan glumac koji se može usporediti s njegovim radom. U svojoj je karijeri dobio samo jednog Oscara i to onog za najbolju sporednu ulogu u filmu "Boksač", iako ih je definitivno zaslužio više. U nastavku pogledajte kako se glumao mijenjao kroz svoje najpopularnije filmove te kojim je načinima dolazio do rezultata. Kliknite 'SLJEDEĆA'.

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 30.1.2020. u 11:50

The Machinist

Za ovaj film iz 2004. u kojem je glumio čovjeka se borio s insomnijom, Bale je u četiri mjeseca smršavio 27 kilograma, a do početka snimanja filma je težio nevjerojatnih 54 kilograma

>>Morao jesti jabuku i konzervu tune na dan: Christian Bale odlučio prestati s ekstremnim transformacijama zbog uloga

Navodno je pio samo vodu i jednu šalicu kave na dan, a dnevna prehrana mu se sastojala od jabuke i konzerve tune. On je navodno htio smršaviti još više i imati samo 45 kilograma, ali mu nisu dozvolili zbog mogućih zdravstvenih problema. 

2/10
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
teško razdoblje

Taylor Swift otkrila da joj majka ima tumor na mozgu

Pročitajte još

Image
teško razdoblje

Taylor Swift otkrila da joj majka ima tumor na mozgu

Play ponuda

Više s weba