Ostalo

2015. godine poručila je kako nikad neće pod nož, no čini se kako se predomislila: Iza šokantne...

32-godišnja Britanka Adele u glazbenim počecima bila je simpatična bucka anđeoskog glasa.

Tabloid.hr
08.05.2020 10:20

Svijet ne prestaje brujati o šokantnoj fizičkoj transformaciji pjevačice Adele .

32-godišnja Britanka u glazbenim počecima bila je simpatična buckaanđeoskog glasa, a danas nakon rigorozne dijete je vamp mršavica koju na posljednjoj fotografiji na Instagramu doslovno nismo prepoznali.

Bila je to prva njezina fotografija u posljednjih nekoliko mjeseci, a sada znamo čime se pjevačica bavila. Naravno, osim što je mršavila, nadamo se i kako je snimala novi glazbeni materijal kojeg željno iščekujemo.

Adele je od razvoda sa Simonom Koneckim s kojim ima sina smršavjela oko 40 kilograma te zabrinula dio obožavatelja, no zaista izgleda fantastično!

Ipak, stručnjaci ističu kako kod Adele nije sve u mršavljenju,već kako je pjevačicaišla i na neke estetske korekcije, zbog čega joj lice danas izgleda kao na najnovijoj fotografiji koja je srušila internet.

Navodno je pjevačica išla na tretmane botoksa, a sumnja se i kako je ubrizgavala filere u lice, točnije obraze kako ne bi izgledala toliko ispijeno. Obzirom da je izgubila poveći broj kilograma, neki sumnjaju i kako je išla na zatezanje kože.

"Postoji napredna tehnika zatezanja kože laserom i radiofrekvencije za poticanje proizvodnje kolagena, trenutačno zatezanje i podizanje kako bi se smanjila pojava linija i opuštene kože. Ti tretmani dobro djeluju na područje oko očiju, vilice, vrata i ruku", ističu stručnjaci.

Zanimljivo, Adele je ranije bila vrlo vokalna po pitanju svog izgleda te je čak poručivala kako je zadovoljna kako izgleda te kako bi se svijet trebao pomiriti s tim da ima kilograme, jer će tako biti opušteniji.

"Neću ići na operacije i zahvate", jasno je poručila 2015. godine. Erm, da...