Ostalo

2018. pronađena je na podu svoje vile, a sada je snimila dokumentarac s teškim scenama: 'Imala sam tri...

Demi Lovato snimila je dokumentarac Dancing With The Devil sa svim detaljima sloma z 2018. godine.

Tabloid.hr
18.02.2021 08:10

Pjevačica Demi Lovato zamalo je izgubila život u svojoj vili 2018. godine.

Tada se predozirala nakon burne noći s prijateljima, a sada je u dokumentarcu od četiri djela "Dancing With The Devil" odlučila otkriti cijelu istinu kao i posljedice koje osjeća nakon tog kobnog događaja. Naime, 28-godišnja zvijezda imala je tri moždana i jedan srčani udar, a kako je otkrila u najavi, od smrti ju je dijelilo pet do deset minuta.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Najava traje oko tri minute te donosi brojna svjedočanstva, kao i nikad viđene snimke, a u dokumentarcu se pojavljuju i sir Elton John te Christina Aguilera koji su s Demi ostvarili bliske odnose tijekom godina.

Čini se i kako će pjevačica priznati kako se predozirala heroinom, iako je to dugo bila velika tajna, no šuškalo se...

"Na svom sam devetom ženu kao moja mačka i spremna sam vratiti se onome što volim, a to je glazba", govori Demi na kraju. Demi je poprilično ozlijeđen mozak nakon svega, pa je tako priznala kako više ne vozi automobil zbog smetnji s vidom. I u bolnici se u jednom trenutku žalila kako ništa ne vidi, što se također otkriva tek sada, kao i to da je mogla pročitati knjigu tek dva mjeseca kasnije, jer joj je prethodno sve bilo mutno. I njezina obitelj priča u dokumentarcu o svemu što su prošli s njom, što će biti vrlo emotivno. Demi je na podu vile pronađena tijekom svoje svjetske turneje i dva dana prije nego je trebala održati koncert u New Jerseyju.

Bivša Disneyjeva zvijezda imala je svega 10 godina kada je dobila svoju prvu televizijsku ulogu, što nije sjelo njezinim vršnjacima koji su ju već tada počeli maltretirati. "Nazivali su me k***** i govorili mi da sam debela i ružna. Znam da ih nisam trebala slušati, no sve sam uzimala k srcu. Mislila sam čak da nemam prijatelje baš zato što sam debela", jednom je prilikom istaknula pjevačica koja je dobar dio života gledala i kako se njezin otac Patrick bori s problemima u koje je nešto kasnije upala i ona sama. "Pretpostavljam da sam stalno tražila ono što je on pronalazio u alkoholu i drogama, jer ga je to ispunjavalo te je na kraju takav život stavio ispred obitelji. Bio je nasilan i zao, no htio je biti dobar čovjek." Zbog svega toga, Demi se počela i izgladnjivati. Znala je i početi piti već u 9 ujutro, izgladnjivala se, povraćala ponekad i po šest puta dnevno, a onda je sa svega 17 godina probala kokain i potpuno zaglibila.

Već s 18 godina prijavila se u kliniku za odvikavanje, a tamo su joj dijagnosticirali i bipolarni poremećaj. 2010. godine Demi je okorjelo tulumarila, a njezina prateća plesačica Alex Welch o svemu je obavijestila njezin menadžment u nadi da će joj pomoći. Pjevačica je tada potpuno izgubila kontrolu te lupila Alex šakom u glavu.

"Sjećam se da sam došla do nje i onda je sve postalo maglovito. Svi su ostali u šoku, a ja sam samo sjela i napisala poruku mami da mi je žao. Doživjela sam slom, zatim krenula na liječenje, no čitavo sam vrijeme krijumčarila drogu gdje god sam mogla. Nitko nije znao što radim, no nisam se osjećala krivom ili posramljenom. Nisam osjećala ništa." Problematičnu pjevačicu iz problema je godinama vadio i njezin dečko, glumac Wilmer Valderrama , najpoznatiji po ulozi zbunjenog Feza u seriji "Lude sedamdesete", a nakon prekida, ostali su u dobrim odnosima. Upravo je Wilmer bio uz nju kada se predozirala, no sreću je pronašao s drugom.

Nadamo se kako je Demi pronašla i svoju sama sa sobom te kako će doista iskoristiti ovaj "deveti život".