Ostalo

Manekenka (25) i supruga slavnog pjevača hospitalizirana zbog ugruška na mozgu: Imala sam simptome...

25-godišnja Hailey Bieber razvila je simptome slične moždanom udaru, a do njih je došlo zbog ugruška u mozgu koji je smanjio dotok kisika.

RTL.hr
13.03.2022 17:45

Manekenka i supruga Justina Biebera, Hailey Bieber , otkrila je kako je prije nekoliko dana završila u bolnici. Naime, 25-godišnjakinja je razvila simptome slične moždanom udaru, a do njih je došlo zbog ugruška u mozgu koji je smanjio dotok kisika.

"Sjedila sam prošlog četvrtka na doručku s Justinom kada sam osjećala simptome nalik moždanom udaru. Odmah smo otišli u bolnicu", ispričala je na društvenim mrežamaHailey.

Hailey Bieber

(FOTO: PROFIMEDIA)

"Liječnici su otkrili kako sam imala mali ugrušak u mozgu zbog čega mi je bio smanjen dovod kisika. Srećom, tijelo mi se brzo oporavilo od toga te sam sada doma. Ovo mi je bio najstrašniji trenutak u životu i hvala svim liječnicima i sestrama koji su mi pomogli", dodala je manekenka.

Kako pišu strani mediji, manekenka je imala i probleme s kretanjem. Zbog toga je bila podvrgnuta testovima kako bi se otkrilo zbog čega je došlo do ugruška. Doktori su navodno bili zabrinuti da je ugrušak možda bio posljedica zaraze koronavirusom, kojeg je njen suprug nedavno prebolio.